Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"ONE TRACK EVERY MONTH" by Piede

piede

Postări Recomandate

Daca tot nu se intelege lumea propun infiintarea unui al treilea campionat....( confuzia sa fie deplina!)

Si sub deviza: "one track every month"! il botezam : Campionatul National de Offroad Totteren , prescurtat CNOT, la care participarea va fi gratuita. Se va naviga dupa roadbook si track. Numai cu masini inmatriculate. Trasee de standard. ....

Editat de piede
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire CNOR si CNTT

Daca tot nu se intelege lumea propun infiintarea unui al treilea campionat....( confuzia sa fie deplina!)

Si sub deviza: "one track every month"! il botezam : Campionatul National de Offroad Totteren , prescurtat CNOT, la care participarea va fi gratuita. Se va naviga dupa roadbook si track. Numai cu masini inmatriculate. Terasee de standard. ....

Pai nu organizezi :h5 o "Cupa'' langa Bucuresti in formatul celui de-al treilea "Campionat''?

Suna bine cu taxa zero, da...mai prin martie cand da coltu' ierbii! :banana

Asteptam detalii @Piede! :2dr

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Re: Intalnire CNOR si CNTT

Da, studiez deja un traseu de aproximativ 90km cu startul din Shelgros Pantelimon care urmeaza drumuri de exploatare agricole din comunele Glina, Frumusani Cernica, Branesti Ganeasa, cu revenire in Pantelimon - Finish surpriza la un gratar.....(fiecare vine cu materia prima).

La start se pleaca cate 2 masini, care formeaza o echipa ( 2 masini sa se poata ajuta in caz ca raman ingropate in noroi).

Acestea vor primi la start roadbook cat si trackul. ( masini care pot sa aiba ce cauciucuri doresc, dar e recomandat sa aibe trolii sufe statii ).

Daca eu incep cu o prima iesire la Bucuresti, pe a doua o fac la Buzau si cu siguranta gasim in tara prieteni care sa organizeze ceva similar....Constanta in dealurile Dobrogene, Vaslui, Iasiul, Sighisoara, Campulung Moldovenesc se gasesc ei....

Oricand pot organiza una si la Vatra Dornei unde pot acoperi trasee de peste 400km

Vara se poate veni si cu cortul, sambata seara sa facem si un ceaun- il cooptam si pe prietenul Dragos.

.

Fratilor, sa nu uitam, suntem oameni cu situatii materiale diferite dar cu o singura pasiune ...Offroadul

Link spre comentariu

Re: "ONE TRACK EVERY MONTH" by Piede

Super tare ideea, si eu m-am gandit la ceva de acest gen, dar in format Camel Trophy.

Tot echipaje cu cate 2 masini, cu punct de plecare si punct sosire, navigare dupa un track si cu obstacole pe traseu, cazare la cort, mancare din traista si cu taxa aproape zero.

Cred ca cea mai mare problema in off road o reprezinta taxele de la competitiile interne, sunt multi pasionati care isi doresc sa participe la o cupa sau o etapa, dar nu isi permit acest lux.

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Foarte frumos Piede.....al 3-lea campionat pt masini stoc, plimbari prin praf....

Atunci, eu am sa fac cel de-al 4-lea campionat unde am sa invit pe cei cu masini taiate:))). Inca ma mai gandesc la nume, sigla...etc.

Poate am sa fac si un campionat doar pt cei cu Nissan :)))...las Toyota lui Max...ca sa nu ma baneze:)))....Mitsubishi lui Adi Kamikaze.....Jeepul lui Lupu.

Ce distractie nebuna o sa fie in 2015. :banana

• Like 1
Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Super tare ideea, si eu m-am gandit la ceva de acest gen, dar in format Camel Trophy.

Tot echipaje cu cate 2 masini, cu punct de plecare si punct sosire, navigare dupa un track si cu obstacole pe traseu, cazare la cort, mancare din traista si cu taxa aproape zero.

Cred ca cea mai mare problema in off road o reprezinta taxele de la competitiile interne, sunt multi pasionati care isi doresc sa participe la o cupa sau o etapa, dar nu isi permit acest lux.

Se lucreaza la aceasta situatie! Dorim sa aducem la competitii echipaje care doresc sa concureze sau sa aibe parte de off road cu masini echipate sub nivelul de categoria standart, dar la costuri minime.

NU vreau sa se inteleaga ca vor avea aceleasi servici incluse ca cei care participa la eveniment, dar otional vor avea posibilitatea sa achizitioneze anumite servicii.

Dorim sa implementam aceasta noua categorie "HOBBY" la Piatra Neamt in cadrul Etapei de Campionat National care se va desfasura in perioada 28-31 Mai 2015.

Am sa va tin la curent cu detalii dupa ce incepem sa definitivam mai multe aspecte.

Link spre comentariu

Ceva schimbari ar aduce prospatura in campionat suntem multi care nu participam din diverse motive principalul motiv fiind cel finaciar.Chiar si asa exista in randul ....ulimii si a celor ''pe salariu'' destui posesori cu masini ok apte chiar si pentru open.O parte din ei ii vedem pe la rubrica iesiri cum reediteaza in grupe de cate 3-5-10 masini diverse portiuni ale traseelor din campionat :).Altii isi pregatesc masinile dar ''nu vor sa le rupa in campionat si sa mai dea si bani''.Dovada ca acesti multi exista am vazut-o spre exemplu la umanitarul lui Dani sau la trialul lui Cobra.

Intrebare:Sunteti pregatiti sa faceti fata unui numar mare de participanti, ajung cele 2-3 zile sau cat dureaza o etapa?

Bafta, eu unul astept o cioaca din asta gen: trial, umanitara, prieteneasca sau cum vreti sa-i spuneti.

• Like 1

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Foarte frumos Piede.....al 3-lea campionat pt masini stoc, plimbari prin praf....

Atunci, eu am sa fac cel de-al 4-lea campionat unde am sa invit pe cei cu masini taiate:))). Inca ma mai gandesc la nume, sigla...etc.

.........

Ce distractie nebuna o sa fie in 2015. :banana

Nebunuleee ! :ha:

Hai cu detalii ca-ti fac repede si tie un topic "by Horace" ! :ha:

Link spre comentariu

Intrebare:Sunteti pregatiti sa faceti fata unui numar mare de participanti, ajung cele 2-3 zile sau cat dureaza o etapa?

Bafta, eu unul astept o cioaca din asta gen: trial, umanitara, prieteneasca sau cum vreti sa-i spuneti.

Ideea e ca asa dupa cum ii spune titlul e vorba de un track pe luna doar o zi simbata,

De preferat sa stam acolo, la cort pana duminica... asta vara.

Si sa fie o initiere in ale offroadului, sa se invete lumea cu navigatul , cu troliatul, sa fie acea pepiniera de offroaderi, totterenisti sau ..... cum ne-om mai numi !

Link spre comentariu

Ceva schimbari ar aduce prospatura in campionat suntem multi care nu participam din diverse motive principalul motiv fiind cel finaciar.Chiar si asa exista in randul ....ulimii si a celor ''pe salariu'' destui posesori cu masini ok apte chiar si pentru open.O parte din ei ii vedem pe la rubrica iesiri cum reediteaza in grupe de cate 3-5-10 masini diverse portiuni ale traseelor din campionat :).Altii isi pregatesc masinile dar ''nu vor sa le rupa in campionat si sa mai dea si bani''.Dovada ca acesti multi exista am vazut-o spre exemplu la umanitarul lui Dani sau la trialul lui Cobra.

Aceasta clasa "Hobby" nu are nici o legatura cu campionatul. Nu se puncteaza, nu se premiaza.

Clasa Hobby este gandita pentru genul masinilor care au fost la trialul organizat de Cobra.

Link spre comentariu

Din tot acest talmes balmes de campionate cu sau fara acreditare FRAS, ar trebui sa rezulte un singur lucru: diminuarea taxei de concurs (sportiva +cazare) pt ca odata carburantul s-a ieftinit semnificativ si al doilea lucru exista si concurenta, pana acum la Tg.Mures taxa all inclusiv este semnificativ mai mica 550 lei (cazare in hotel-anii trecuti dormeam in cort si pretul era 700-800 lei)) asa ca e un plus. Traseele sunt cam tot alea asa ca pt mine o reducere bugetara e de bun augur.

Baieti concurati-va serios!

Link spre comentariu

ma bag si eu la asa ceva pe zona mea ....... si la o adica o sa fac si acel triual TINTEA CA PROBA SPECIALA !!! by OFFROAD PRAHOVA SI COBRRA:h5

Daca o sa organizezi trialul , or sa se stranga iar 50 de masini.:ha:

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Aceasta clasa "Hobby" nu are nici o legatura cu campionatul. Nu se puncteaza, nu se premiaza.

Clasa Hobby este gandita pentru genul masinilor care au fost la trialul organizat de Cobra.

Nici nu intereseaza punctele sau premierile ne intereseaza:

-taxe mai mici sau deloc

-taxe usor suportabile dar sumele stranse sa fie folosite in diverse scopuri umanitare, imbinam utilul cu placutul, ne distram, ajutam

-fara licenta

-trasee pentru toata lumea

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Chiar si asa exista in randul ....ulimii si a celor ''pe salariu'' destui posesori cu masini ok apte chiar si pentru open.O parte din ei ii vedem pe la rubrica iesiri cum reediteaza in grupe de cate 3-5-10 masini diverse portiuni ale traseelor din campionat :).Altii isi pregatesc masinile dar ''nu vor sa le rupa in campionat si sa mai dea si bani''.Dovada ca acesti multi exista am vazut-o spre exemplu la umanitarul lui Dani sau la trialul lui Cobra

In sensul acesta s-a propuns in CNOR introducerea anul acesta (2015) o clasa care sa 'primeasca' masini precum sunt majoritatea de pe forum: masini 'intregi', simex, troliu, fara rollcage.

Legat de 'rupt masina' cred ca exista un oarecare folclor pe care merita sa il adresez:

In general traseele de la campionat sunt grele, interesante, tehnice, cum vrei sa le zici. Dar nu exagerate, la nicio clasa, tinand cont de clasa respectiva. Ruptul masinii provine din mersul repede. La iesirile pe care le-am facut de-a lungul timpului cu diversi prieteni de la offroad am rupt noi sau am vazut masini rupte / indoite, whatever, la fel de des ca la campionat.

"Injectarea" si "show=ull" sunt factorii care rup masinile la iesiri, iar "mersul repede" ce rupe masina la concurs.

Daca vrei sa vezi cum e la campionat, sa simti gustul de mers in concurs, emotiile de navigat, poti sa mergi fara sa rupi masina, fara sa o sifonezi, sa termini cursele, etc. Daca vrei si sa tragi la podium, trebuie sa mergi mai repede, si incepi sa faci loc la greseli.

Dar nu exista o corelatie directa intre prezenta efectiva la campionat si ruptul masinii, adica nu risti mai tare sa rupi masina daca mergi pe un traseu gata verificat si rasverificat de altii, pe unde deci STII ca se poate, si ca exista continuare. Toate astea atata timp cat mergi cu grija, si iti propui sa termini concursul cu masina intreaga.

Ba chiar, te vei clasa 'deasupra' altora care merg tare si o sa rupa masina :)

Link spre comentariu

trialul este deja in pregatire si daca ajuta vremea la sf lui martie ....apare :wink:

Draga Cobra, fii amabil si fa-ti topicul tau pentru a-ti promova trialul !

Ca n-o sa mai inteleaga nimeni care, unde, ce organizeaza, etc.....:ha:

Link spre comentariu

Draga Cobra, fii amabil si fa-ti topicul tau pentru a-ti promova trialul !

Ca n-o sa mai inteleaga nimeni care, unde, ce organizeaza, etc.....:ha:

lasa ca merge si asa, se da startul din trial si se reintra dupa un traseu de 30-40km in trial.

se cronometreaza timpul primului trial si al celui de al doilea. se face media si avem clasamentul...daca se doreste gen competitie

detalii ce facem daca e masina rupta in trial..... simplu facem culuare de 5 m intre benzi si ocolesc.

Link spre comentariu

Domnilor in noiembrie va asteptam la "Toamna in Apuseni " editia a 4-a :wink:

cei care au mai fost stiu bine ce se intampla acolo .

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Emilian la Mures in februarie este o cupa la campionat tariful este altul.

Piede cine greseste traseul si intra prin culturile oamenilor este pe cont propriu?

Trebuie avut in vedere ca una este sa treaca doua trei masini si alta cateva zeci [nu ma indoiesc ca n-o sa vina zeci de masini]

Editat de Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Pe mine te poti baza la organizare daca vrei mergem sa facem si tracuri!

Si am in dotare gratar si masa cu scaune!

Editat de Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Emilian la Mures in februarie este o cupa la campionat tariful este altul.

Piede cine greseste traseul si intra prin culturile oamenilor este pe cont propriu?

Trebuie avut in vedere ca una este sa treaca doua trei masini si alta cateva zeci [nu ma indoiesc ca n-o sa vina zeci de masini]

..

Gigele , nu e competitie, mizam pe calitatea de om ca sa nu se calce in culturi!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare