Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Snorkel

Vizitator spatar ovidiu

Postări Recomandate

Re: Snorkel

:grin: nu este foarte complicat, daca te mai deplasezi putin pana in Baia Mare se rezolva :h5

Corect. Hai pana in Baia Mare si in doua ore snorkel-ul e montat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator spatar ovidiu

Multumesc mult.As fi vrut mai pe aproape dar se pare ca prin jurul casei nu vrea nimeni.Nu mi-e chiar la indemana Baia Mare dar nu e exclus.

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Nici la noi nu e asa problema cu apele dar fitele sunt mai mari :grin: plus ca l-am luat la un pret foarte bun.

Link spre comentariu

Take a look here

http://www.george4wd.taskled.com/snorkel.html

or

http://home.off-road.com/~cruiserhead/s ... orkel.html

or

http://www.sleeoffroad.com/technical/tz ... nstall.htm

Daca ai schema de montaj, si un minim de scule, te descurci intr-o dupamasa.

Bafta mare.

Sa ne vedem cu bine

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

asta daca nu cumva ai doua maini stangi! cunosc persoane care nu stiu sa tina o bormasina sau un fierastrau unghiular in mana! asa ca mai bine: GO TO SERVICE!

Ideea era sa vada omul cum se poate da gaura fara sa indoi sau sa zgirii tabla. Apoi, vedea daca are sculele necesare in batatura, facea un experiment pe o bucata de tabla sa vada daca merge, etc. In cazul in care nu are sculele, vede daca se justifica cumpararea lor (nu are sens sa dai pe scule mai mult decit iti ia in service, in cazul in care le vei folosi odata si dupa aia se umplu de pinze de paianjen). Dupa ce face aceasta mica analiza, va hotari singur daca are doua "miini stingi" si va merge la service, sau daca are doua "miini drepte" si se apuca de lucru. In definitiv, traim intr-o tara libera, si fiecare are dreptul de a-si analiza singur optiunile.

Sa ne vedem cu bine.

ps: Imi displace ideea de a subestima un om. Nu poti stii niciodata de unde sare iepurele.

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Am inteles foarte bine cum sta treaba si va multumesc pt raspunsuri.Carcasa filtrului de aer are 2 orificii:unul pe lateral prin care trage aer si unul mai mic sub.Ma intereseaza ce fac cu cel mic.Il lasa asa cum e sau il astup.Cel mic are un fel de supapa dar nu mi s-ar parea ca inchide foarte bine.

Legat de maini am si eu ca si marea majoritate una stanga si una dreapta si intamplator sau nu sunt si profesor de soprt si antrenor se putea vedea in profil iar la capitolul indemanre nu stau chiar rau.Scule daca nu iti renteaza sa cumperi poate iti renteaza sa imprumuti.

Link spre comentariu

asta daca nu cumva ai doua maini stangi! cunosc persoane care nu stiu sa tina o bormasina sau un fierastrau unghiular in mana! asa ca mai bine: GO TO SERVICE!

Ideea era sa vada omul cum se poate da gaura fara sa indoi sau sa zgirii tabla. Apoi, vedea daca are sculele necesare in batatura, facea un experiment pe o bucata de tabla sa vada daca merge, etc. In cazul in care nu are sculele, vede daca se justifica cumpararea lor (nu are sens sa dai pe scule mai mult decit iti ia in service, in cazul in care le vei folosi odata si dupa aia se umplu de pinze de paianjen). Dupa ce face aceasta mica analiza, va hotari singur daca are doua "miini stingi" si va merge la service, sau daca are doua "miini drepte" si se apuca de lucru. In definitiv, traim intr-o tara libera, si fiecare are dreptul de a-si analiza singur optiunile.

Sa ne vedem cu bine.

ps: Imi displace ideea de a subestima un om. Nu poti stii niciodata de unde sare iepurele.[/quote:g8rc0aio]

scuze pt neintelegere,dar cand am zis doua maini stangi nu ma refeream la cineva in particular!

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Ba o sa il montez sunt deocamdata ocupat cu achizitionarea unui teren de casa si imi ocupa foarte mult timp si imi consuma multi nervi ca traim in Romania si nu are rost sa va mai spun cat e de umblat(dezmembrari,planuri de urbanism,extrase,titluri,semnaturi ,aprobari,notari,proiecte,etc)dar saptamana viitoare sper sa il rezolv.

Link spre comentariu

Carcasa filtrului de aer are 2 orificii:unul pe lateral prin care trage aer si unul mai mic sub.Ma intereseaza ce fac cu cel mic.Il lasa asa cum e sau il astup.Cel mic are un fel de supapa dar nu mi s-ar parea ca inchide foarte bine.

Cel mic, pozitionat in partea de jos, si care are un fel de supapa, e locul pe unde trebuie sa se scurga apa care accidental ar patrunde in carcasa (traversari de ape adinci, potopuri, cataclisme, etc.)

Nu stiu cum arata snorkel-ul tau (poate pui o poza cu capul montat si fara, mai ales cu partea din spate. In mod normal, trebuie sa aiba niste fante prin care apa se scurge pe linga carcasa. Sunt unii care le intorc capul spre spatele masinii cind ploua ca sa nu "culeaga" apa in mers. Pina nu vad cum arata nu mai zic nimic sa nu zic o prostie. Vezi link-ul de mai jos, si o sa intelegi ce vreau sa zic.

http://66.102.9.104/translate_c?hl=en&s ... bu7gEG_tiw

In concluzie, orificiul ala mic, il poti astupa.

Sa ne vedem cu bine.

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Safari snorkel am.E la fel ca in poza din link.

Trebuie luata contraaripa jos?Sau vine taiat din ea?Altfel nu imi dau seama cum prind colierul de la corpul snorkel-ului pe gura de la filtru de aer.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare