Vizitator spatar ovidiu Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Cine monteaza un snorkel in zona Cluj-Mures? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Re: Snorkel Pe bani fratilor nu gratis!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Re: Snorkel Nu vrea nimeni?Chiar asa de complicat e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Re: Snorkel :grin: nu este foarte complicat, daca te mai deplasezi putin pana in Baia Mare se rezolva :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Snorkel :grin: nu este foarte complicat, daca te mai deplasezi putin pana in Baia Mare se rezolva :h5 Corect. Hai pana in Baia Mare si in doua ore snorkel-ul e montat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Snorkel Multumesc mult.As fi vrut mai pe aproape dar se pare ca prin jurul casei nu vrea nimeni.Nu mi-e chiar la indemana Baia Mare dar nu e exclus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Snorkel vezi poate reusesti singur ca nu prea sunt amatori de snorke-le pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Snorkel adevarul este ca desfacem mult mai des ambreiaje ....cutii de viteze....etc.....cu snorkel-ul.....mai rar....la noi apele sunt mici....si curg repede :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Snorkel Nici la noi nu e asa problema cu apele dar fitele sunt mai mari :grin: plus ca l-am luat la un pret foarte bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Snorkel una dintre aripi trebuie perforata pentru manopera asta asai? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Snorkel Da, trebuie facuta o decupare in aripa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Snorkel Stiu asta era vorba de taiat tabla fara sa o indoi si de etansare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Snorkel Pai daca o pui de fite de ce nu o lipesti/prinzi pe masina fara sa mai decupezi aripa? :) OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Snorkel Pt ca nu se stie niciodata ce se poate intampla :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Snorkel Take a look here http://www.george4wd.taskled.com/snorkel.html or http://home.off-road.com/~cruiserhead/s ... orkel.html or http://www.sleeoffroad.com/technical/tz ... nstall.htm Daca ai schema de montaj, si un minim de scule, te descurci intr-o dupamasa. Bafta mare. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Snorkel asta daca nu cumva ai doua maini stangi! cunosc persoane care nu stiu sa tina o bormasina sau un fierastrau unghiular in mana! asa ca mai bine: GO TO SERVICE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Snorkel asta daca nu cumva ai doua maini stangi! cunosc persoane care nu stiu sa tina o bormasina sau un fierastrau unghiular in mana! asa ca mai bine: GO TO SERVICE! Ideea era sa vada omul cum se poate da gaura fara sa indoi sau sa zgirii tabla. Apoi, vedea daca are sculele necesare in batatura, facea un experiment pe o bucata de tabla sa vada daca merge, etc. In cazul in care nu are sculele, vede daca se justifica cumpararea lor (nu are sens sa dai pe scule mai mult decit iti ia in service, in cazul in care le vei folosi odata si dupa aia se umplu de pinze de paianjen). Dupa ce face aceasta mica analiza, va hotari singur daca are doua "miini stingi" si va merge la service, sau daca are doua "miini drepte" si se apuca de lucru. In definitiv, traim intr-o tara libera, si fiecare are dreptul de a-si analiza singur optiunile. Sa ne vedem cu bine. ps: Imi displace ideea de a subestima un om. Nu poti stii niciodata de unde sare iepurele. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Snorkel decuparea in aripa o faci cu o freza de bormasina.....iar garniturile de etansare nu sunt greu de montat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Snorkel Am inteles foarte bine cum sta treaba si va multumesc pt raspunsuri.Carcasa filtrului de aer are 2 orificii:unul pe lateral prin care trage aer si unul mai mic sub.Ma intereseaza ce fac cu cel mic.Il lasa asa cum e sau il astup.Cel mic are un fel de supapa dar nu mi s-ar parea ca inchide foarte bine. Legat de maini am si eu ca si marea majoritate una stanga si una dreapta si intamplator sau nu sunt si profesor de soprt si antrenor se putea vedea in profil iar la capitolul indemanre nu stau chiar rau.Scule daca nu iti renteaza sa cumperi poate iti renteaza sa imprumuti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Snorkel asta daca nu cumva ai doua maini stangi! cunosc persoane care nu stiu sa tina o bormasina sau un fierastrau unghiular in mana! asa ca mai bine: GO TO SERVICE! Ideea era sa vada omul cum se poate da gaura fara sa indoi sau sa zgirii tabla. Apoi, vedea daca are sculele necesare in batatura, facea un experiment pe o bucata de tabla sa vada daca merge, etc. In cazul in care nu are sculele, vede daca se justifica cumpararea lor (nu are sens sa dai pe scule mai mult decit iti ia in service, in cazul in care le vei folosi odata si dupa aia se umplu de pinze de paianjen). Dupa ce face aceasta mica analiza, va hotari singur daca are doua "miini stingi" si va merge la service, sau daca are doua "miini drepte" si se apuca de lucru. In definitiv, traim intr-o tara libera, si fiecare are dreptul de a-si analiza singur optiunile. Sa ne vedem cu bine. ps: Imi displace ideea de a subestima un om. Nu poti stii niciodata de unde sare iepurele.[/quote:g8rc0aio] scuze pt neintelegere,dar cand am zis doua maini stangi nu ma refeream la cineva in particular! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Snorkel Nu iti face probleme pt atat si nu e cazul sa iti ceri scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Snorkel Si totusi... Nu-l mai montezi ? Sunt curios cum iese :grin: Poate iti faci si clientela :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Ba o sa il montez sunt deocamdata ocupat cu achizitionarea unui teren de casa si imi ocupa foarte mult timp si imi consuma multi nervi ca traim in Romania si nu are rost sa va mai spun cat e de umblat(dezmembrari,planuri de urbanism,extrase,titluri,semnaturi ,aprobari,notari,proiecte,etc)dar saptamana viitoare sper sa il rezolv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Carcasa filtrului de aer are 2 orificii:unul pe lateral prin care trage aer si unul mai mic sub.Ma intereseaza ce fac cu cel mic.Il lasa asa cum e sau il astup.Cel mic are un fel de supapa dar nu mi s-ar parea ca inchide foarte bine. Cel mic, pozitionat in partea de jos, si care are un fel de supapa, e locul pe unde trebuie sa se scurga apa care accidental ar patrunde in carcasa (traversari de ape adinci, potopuri, cataclisme, etc.) Nu stiu cum arata snorkel-ul tau (poate pui o poza cu capul montat si fara, mai ales cu partea din spate. In mod normal, trebuie sa aiba niste fante prin care apa se scurge pe linga carcasa. Sunt unii care le intorc capul spre spatele masinii cind ploua ca sa nu "culeaga" apa in mers. Pina nu vad cum arata nu mai zic nimic sa nu zic o prostie. Vezi link-ul de mai jos, si o sa intelegi ce vreau sa zic. http://66.102.9.104/translate_c?hl=en&s ... bu7gEG_tiw In concluzie, orificiul ala mic, il poti astupa. Sa ne vedem cu bine. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Safari snorkel am.E la fel ca in poza din link. Trebuie luata contraaripa jos?Sau vine taiat din ea?Altfel nu imi dau seama cum prind colierul de la corpul snorkel-ului pe gura de la filtru de aer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate