Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel M-am uitat mai atent acum la poze si am vazut ca se poate prelungi cu o bucata de furtun pana la gura filtrului.O sa vad la momentul respectiv mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Trebuie luata contraaripa jos?Sau vine taiat din ea?Altfel nu imi dau seama cum prind colierul de la corpul snorkel-ului pe gura de la filtru de aer. Nu stiu ce masina ai. Pune o poza cu capota sus si detalii cu locasul filtrului de aer. La unele masini, sunt gauri destul de mari in dreptul carcasei (producatorii stiu de ce) care se potrivesc. Zi cind vrei sa te apuci de lucru cu vreo doua zile inainte. Daca reusesc sa-mi fac timp, vin pina in Ludus sa fac poze si sa-ti dau indicatii pretioase. Dupa aia, postam si noi aici un tutorial, despre cum se monteaza un snorkel sau cum se face svaiter o masina, asta in functie de ce ne iese :h5 Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Daca as fi vazut mesajul inainte te-as fi asteptat dar deja este montat :bannana O sa pun si niste poze.Sunt facute cu telefonul ca nu m-am gandit sa iau si aparatul cu mine dar se vad destul de bine.Dupa ce le descarc o sa pun si pozele.Oricum daca vrei linistit poti sa vi pana la Ludus sa vezi si sa bem o bere :) PS:iti multumesc mult pt intentie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Incerc sa pun pozele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Inca una Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: Snorkel Alta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Snorkel :1 cind o sa am de montat un snorkel, o sa stiu la cine trebuie sa apelez :grin: Faina masina. Bafta mare si sa te bucuri de ea (si cu ea) cit iti doresti. De regula prin Ludus trec cam in viteza, dar cu proxima ocazie, o sa-mi fac timp sa vad lucrarea maiastra ce ai izbindit sa o faci. Sa ne vedem cu bine. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Snorkel Am mesterit-o cu un prieten care are scule corespunzatoare dar care nu are nici o treaba cu masinile (nici masina nici permis)Am avut putin emotii dar a iesit.Nu a fost nevoie de prelungire cu furtun ca distanta dintre aripa si contraaripa e scurta si a ajuns gura snorkelului pana la filtru.Ce vazusem in acele poze era alt model de masina si probabil snorkelul nu era pt modelul respectiv de au improvizat cu un furtun sau... ma rog.Alt treaba a fost cu insemnatul gaurilor a trebuit mare atentie ca era putin riscant dar s-au potrivit(cei drept daca gresesti mai poti da gauri :grin: ca acopera corpul snorkel-ului dar nu e prea bine).Era sa facem o minune sa gaurim contraaripa din interior ca nu puteam prinde suruburile si nu stiam pe unde puteam avea acces la aripa dar in ultimul moment inainte sa gaurim contraaripa am observat ca putem lua aparatoarea de plastic de deasupra rotii si era loc intre aripa si contraaripa suficient.La gura de aer de sus a snorkel-ului i-am mai pus o sita nu foarte deasa asa incat sa nu poate intra frunze sau muste mai mari.Am montat-o in spatele grilajului de la gura de aer i-am dat o forma corespunzatoare si am prins-o cu suruburile din lateral si nu arata rau deloc.Una peste alta lucrarea a iesti foarte bine si sunt foarte multumit. Acum nu stiu daca e o iluzie sau nu dar parca motorul merge mai "frumos" parca si-a schimbat si sunetul putin si se tureaza mai usor.Sper sa nu fie doar o iluzie dar eu asa am simtit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Snorkel La Ludus esti bine venit oricand :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Snorkel Acum nu stiu daca e o iluzie sau nu dar parca motorul merge mai "frumos" parca si-a schimbat si sunetul putin si se tureaza mai usor.Sper sa nu fie doar o iluzie dar eu asa am simtit. Nu are cum sa fie doar o iluzie. Acuma isi ia aerul direct de afara, nu ca inainte cind priza de aer era mascata de capota faruri si mai stiu eu ce. La fel simt si eu dupa ce schimb filtrul de aer, insa din cauza prafului si mizeriei care se depune in timp foarte scurt (mai ales ca umblu destul de mult pe drumuri de tara), dispare pe nesimtite. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Snorkel cu stima domnilor.un snorkel pt o lada niva '97 de unde as putea lua sau as puteaadapta unul de la o alta masina fara a face prea mari modificari? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Snorkel Sincer nu stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Snorkel Simplu, iei nishte teava de PVC de canalizare. Un 40-60 mm diametru, niste silicon incolor, vreo 2-3 coturi la 45* si 90*(grade) si un prefiltru de tractor. :grin: Asa am facut si eu. Singura problema ar fi ca nu gasesc si timpul aferent sa-l montez. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Snorkel eu am comandat unu de defender...sper sa nu stea pajero pe o parte .... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Snorkel Bine-inteles... e si partea de estetica si frumusete. Numai ca eu n-am fani si admiratori/admiratoare prin padure care sa se uite la filtrul de tractor de pe masina :banana OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Snorkel asta ...nui el fain da e bun ...sper :grin:. am vrut sa imi fac ceva de genul cum are mohaoliver pe pajero da nu am gasit furtun de care vroiam eu (cu insertie)...asa ca asta mi se pare o investitie buna. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Snorkel asta ...nui el fain da e bun ...sper :grin:. am vrut sa imi fac ceva de genul cum are mohaoliver pe pajero da nu am gasit furtun de care vroiam eu (cu insertie)...asa ca asta mi se pare o investitie buna. :P zi-mi ce diametru vrei si poate te ajut eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Snorkel am comandat deja snorkel-ul ..., merci oricum . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Snorkel cu mare multzumire ,cred c apmna la urma asa am sa fac saca nnu gasesc doar ca ,cred,ca am sa il imbrac si in fibra ca sa ii pot da o forma ,ca macar daca e sa si arete bine p masinutza,,,ca deh poate mai iesim si la agatzat :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Snorkel http://www.autoblog.com/photos/underwater-lada-niva/438807/ O fi de ris ... o fi un exemplu de urmat ... oare ce o fi??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Snorkel Dovada clara ca monstrul din Loch Ness exista... Lada Nessie... :ha: Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Snorkel Boierule.......nu vrei si matale sa ne zici cine esti si eventual sa iti completezi locatia in profil? Adecatelea.........de unde esti matale..... Multumim frumos in cor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Snorkel http://www.autoblog.com/photos/underwater-lada-niva/438807/ O fi de ris ... o fi un exemplu de urmat ... oare ce o fi??? Ce drac este asta,submarin?? astia chiar sunt nebuni. Si asta chiar este masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Snorkel Si asta chiar este masina. De alergat pestii cu ea pe sub apa dupa ce ti s-au terminat rimele :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Snorkel Si asta chiar este masina. De alergat pestii cu ea pe sub apa dupa ce ti s-au terminat rimele :ha: Numa tre sa scoata mana si sa apuce pestele. :ha: :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate