Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Click la Fisc! Te-am prins!

Astral

Postări Recomandate

Re: Click la Fisc! Te-am prins!

Salut, momentan plata online a impozitului pe persoana fizica este destul de greoaie in sensul ca trebuie sa te deplasezi la adm financiara pentru a ridica user si parola :))).Daca tot ma duc acolo platesc si impozitul in felul asta nu imi mai fac cont sa imi proceseze ei datele cum vrea...a lor.

''4. De ce trebuie să mă deplasez la instituţia publică pentru ridicarea datelor de acces? De ce nu se pot elibera online?

Obligativitatea prezentării la sediul instituţiei publice pentru ridicarea datelor de acces rezidă în faptul că Ghişeul.ro procesează date cu caracter personal. Pentru a asigura protecţia deplină a acestor date şi implicit a titularilor lor de drept (utilizatorii sistemului) este necesară identificarea persoanei care ridică datele de acces de către funcţionarii instituţiei publice. Astfel o persoană nu poate ridica datele de acces decât pentru contul personal. ''

Sursa http://www.ghiseul.ro

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E bine de stiut, luni mi-am facut cont, si eram tare mandru...

"Puțini dintre cei care au apucat să dea click la Fisc au știut că o simplă accesare a portalului, pentru a vedea situația taxelor și impozitelor, echivalează cu comunicarea unei decizii de impunere. "

Te-au prins !:wink:

Link spre comentariu

Trage repede toti banii din conturi pana nu iti pune poprire pe ele.

Editat de Astral
POPRIRE....fara r dupa o

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

este normal. ai o conexiune securizata, ai credentialele tale. va spun ca asta e de ceva timp, nu de ieri de azi si ca este mult mai bine decit sa faci coada la ghiseu.

mai mult, asa cum functioneaza pentru ei, functioneaza si pentru noi, pentru ca pot scoate la data X aveam 0 lei de plata. asa ca nu mai pot veni cu impuneri din urma. cine a avut asa ceva stie ce inseamna: bani pierduti, timp pierdut, nervi pierduti.

nu e nimeni obligat sa il foloseasca, eu doar spun cu ce ma avantajeaza pe mine.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare