nisda Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Buna ziua! De curand am vopsit camioneta din dotare si pentru protectie i-am lipit folie transparenta pe lateralele benei dar se duce foarte repede fiind subtire.Inainte de a o vopsi a avut o folie montata in Suedia foarte groasa. Din pacate in Romania nu am gasit la acea grosime ...sau nu am stiut unde sa caut. Voi cu ce protejati ? Multumesc D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Buna ziua! De curand am vopsit camioneta din dotare si pentru protectie i-am lipit folie transparenta pe lateralele benei dar se duce foarte repede fiind subtire.Inainte de a o vopsi a avut o folie montata in Suedia foarte groasa. Din pacate in Romania nu am gasit la acea grosime ...sau nu am stiut unde sa caut. Voi cu ce protejati ? Multumesc Salut , uite ce folosesc eu http://www.verla.ro/folii-securizare/bruxsafol-4011-hc-folie-transparenta.html AM INFOLIAT PUTIN CAPOTA anti pietre la masina de strada si la aripile din spate si tine de ceva ani Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Ne poti spune cat te-a costat si cam ce suprafata ai foliat ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: Protectie bena pe laterale?! Ne poti spune cat te-a costat si cam ce suprafata ai foliat ? pai pretul il ai pe site 64 lei/mp cat despre capota Seat Leon nu stiu cat are + partea din spate a aripilor spate (acolo unde majoritatea masinilor au folia aceea groasa din fabrica) eu mi-am luat 2 m liniari x 1,52 m si mi-a ajuns...cam 200 lei am dat la vremea aceea pe folie....astia de la verla cu folii se ocupa deci cu un telefon cred ca iti pot oferi solutia optima pentru ce ai nevoie...cea mai groasa folie posibila e cea de "carbon" si au pe toate nuantele, nu se zgarie Editat Ianuarie 30, 2015 de Astral Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Salut Cea mai groasa folie transparenta comercializata de firma amintita este de 0,5 mm...mai caut poate gasesc de 1 mm grosime. Poate o vopsea cauciucata in strat gros?! D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Nici o folie nu va proteja asa cum iti doresti tu, ba mai mult, daca se va intampla sa o zgarii - conform legii lui Murphy sigur se va gasi la un moment dat creanga potrivita pentru folia aia - probabil ca-ti va veni sa te zgarii pe ochi la cat te-a costat s-o infoliezi.... Vopseaua o poti repara pentru ca iti cumperi doar 100-200gr de vopsea, depinde de marimea zgarieturii, de la un magazin specializat care ti-o va face fix in culoarea dorita. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: Protectie bena pe laterale?! Salut Cred ca nu am indicat mai precis zona unde vreau sa ii asigur protectia.Exact pe linia trasata in jos 5 cm ..mai mult ma intereseaza pe orizontala benei ,acolo unde mai sprjini ceva cand transporti diferite chestii. In Galati nu stiu sa existe posibilitatea de a cumpara vopsea in spray mai ales pe culoarea masinii. Multumesc Editat Ianuarie 30, 2015 de nisda D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Salut Cred ca nu am indicat mai precis zona unde vreau sa ii asigur protectia.Exact pe linia trasata in jos 5 cm ..mai mult ma intereseaza pe orizontala benei ,acolo unde mai sprjini ceva cand transporti diferite chestii. In Galati nu stiu sa existe posibilitatea de a cumpara vopsea in spray mai ales pe culoarea masinii. Multumesc La spray chiar nu cred sa existe cineva care sa comercializeze vopsele pentru toate codurile posibile....Eu ma refer la magazinele de vopsele carora le dai codul vopselei si ei ti-o prepara si poti cumpara doar atat cat ai nevoie ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Eu stiam de ei http://www.magazinvopseaauto.ro/41-spray-vopsea-auto-preparat-dupa-cod- http://www.vopseleautolak.ro/ si cred ca mai sunt si altii.Prepara vopseaua dupa cod si o pot incarca in spray. 1 D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Protectie bena pe laterale?! Mai aflam lucruri utile....Multam ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate