Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

putere motor 1.3 - se poate mari ? cum ?

alex22_xxx

Postări Recomandate

Re: putere motor

Poti sa-i pui o axa cu came care iti da putere mai mare la turatii mai joase,sa-i pui o galerie de evacuare(serpisori) si un traseu de evacuare marit si un filtru K&N si mai obtii un 10-15% putere.

Cat despre snorkel o sa facem unu pentru vitara lui Adrian Zuz si o sa punem poze.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa-i pui o axa cu came care iti da putere mai mare la turatii mai joase,sa-i pui o galerie de evacuare(serpisori) si un traseu de evacuare marit si un filtru K&N si mai obtii un 10-15% putere.

Cat despre snorkel o sa facem unu pentru vitara lui Adrian Zuz si o sa punem poze.

Cu alte cuvinte schimb toate cele si pot castiga teoretic undeva in jurul a 8-10 caluti investind aproximativ 800 euro(sursa calmini.de)! Super tare! :ypu Mai bine schimb motorul sau angajez un chinez care sa stea in baie si cand am nevoie de mai multa putere sa invarta de arbore si oricum ies mai ieftin :ha:

Link spre comentariu

Din cunostintele mele, daca pui o axa cu came mai intepata, creste intradevar puterea... dar la turatii inalte... de fapt castigi putere prin turatie. Se favorizeaza fluxul de amestec carburant, dar la turatii joase supapele inchid mai tarziu, ai chiar o lipsa de putere.

Link spre comentariu

...abia astept

Si eu :banana

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare