Chronos Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Salutare, In caz ca intereseaza pe cineva o combinatie de GPS cu Google , Ovital e o platforma decenta de navigatie pentru IOS si Android. Se pot copia harti Google pentru utilizarea off-line, cu functii track recording , diverse masuratori (distanta, arie, etc). Faptul ca poti beneficia de rezolutia maxima a Google maps off-line e demn de apreciat, deseori descoperind variante de acces nemarcate pe gps-ul tipic. Trasee placute :) Chris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: OvitalMaP - cross platform cu Google maps Scuze, am gresit sub forumul... Poate cineva sa mute topicul la GPS software? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: OvitalMaP - cross platform cu Google maps Salut, un link catre aplicatia asta - Google Play Store- se poate ? multumesc L.E. acu am vazut ca nu exista pe GooglePlay Store, doar pe site-ul dezvoltatorului chinez : http://www.ovital.net/en/180/ Editat Ianuarie 30, 2015 de gigipunga still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: OvitalMaP - cross platform cu Google maps Salut, un link catre aplicatia asta - Google Play Store- se poate ? multumesc Le gasesti in app stores de la apple si android. Google play store ???, sorry , nu stiu. :)) Vad ca ai rezolvat, asa-i cu live chat-ul.... Editat Ianuarie 30, 2015 de Chronos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate