Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe cale sa cumpar GV 2007 1,9

Postări Recomandate

Buna seara, tuturor!

Ma pregatesc sa cumpar un GV din 2007, 150.000 km, 1,9 diesel, 4X4 permanent Mi-a atras atentia de fiecare data in trafic acest model si mi-am promis ca urmatoarea va fi asa ceva. Vreau diesel pentru ca m-am obisnuit si pentru ca mai trag uneori dupa mine (tot mai rar, din pacate) o rulota sau o barca.

Voi mai da cateva detalii despre relativa mea experienta in materie de utilizat masini, pentru ca se pot dovedi utile. Nu schimb foarte des masinile, iar pana acum nu am avut nicio experienta neplacuta. In cei vreo 20 de ani de cand mi-am cumparat prima masina am avut mult timp un Fiat Uno pe benzina, sh, foarte bun. Apoi am fost in Germania si am luat un Opel Vectra 2.0 DTI, tot sh, care s-a dovedit exceptional. Acum 5 ani mi-am luat de nou un Touareg V6 TDI 3.0, evident fara repros. Si ca sa preintampin mesaje, altfel bine intentionate, in care sa mi se spuna ca dupa Touareg nu ma va putea multumi ceva din clasa GV, vreau sa spun ca nu este cazul. De curand, din ratiuni practice diverse, am luat un Nissan Micra 1.0 din 1994 lipsit de orice fel de optiuni, care ma destinde de fiecare data cand il folosesc.

Am citit ceva review-uri, comparatii, discutii pe forumuri, deci am o imagine generala despre subiect. Dar acum, pentru ca se pare ca se apropie momentul achizitiei, ii rog pe cei cu mai multa experienta cu GV sa imi spuna ce cred ca ar fi relevant pentru momentul achizitiei, si apoi pe termen scurt (3-5.000 km) si mediu (20-30.000km).

Mai exact, la ce ar trebui sa am grija in mod deosebit in fiecare dintre acele etape, ce intrebari sa pun vanzatorului, ce sa verific neaparat personal si cum sa fac acele verificari. la ce sa fiu atent si ce sa schimb preventiv, daca e necesar sa utilizez service-ul de marca (sunt din Iasi) sau daca un mecanic bun chiar fara experienta pe GV este suficient s.a.

Sper ca nu am exagerat cu lungimea postului. Am vazut ca GV reuseste sa adune oameni pasionati si cu dorinta de ajuta, unul dintre cei mai activi fiind chiar din Iasi. Prin urmare, sper ca voi obtine sprijin.

Cu bine,

Tudor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pe cale sa cumpar GV 2007 1,9

Modelul pe care ai pus tu ochiul are brate si pe fata si pe spate si nu prea se preteaza la off-road doar daca o folosesti pentru ceva soft.Ai putea sa ne spui la ce vrei sa-o folosesti?

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Re: Pe cale sa cumpar GV 2007 1,9

Da, Ionel, ai dreptate, am omis sa specific ce intentii am cu ea. Nu intentionez sa o folosesc off-road. 90% va sta pe asfalt, iar restul pe ici pe colo, pe drumuri de tara, ceva forestier cateodata, zapada mai marisoara uneori, dar trebuie sa stiu ca daca macar o data voi avea nevoie de capabilitati peste ce poate o masina obisnuita de oras, le voi avea la indemana. In rest, observ ca mi-a mai trecut si placerea vitezei, dar schimb tot la turatii mari, trebuie sa pot depasi cu rezerva de putere chiar daca e rampa si cam atat. Cu masina pe care inca o am am facut in primii doi ani cate 50.000 de km iar in urmatorii trei am facut cate 20.000 pe an. Deci se ma scurteaza si drumurile de cand cu avioanele astea aflate la indemana. Am insa o mosioara la vreo 25 de km de oras unde petecul de vie si cel de livada se apropie de intrarea pe rod, intentionez sa imi fac si o livada adevarata undeva pe dealuri si atunci sigur voi avea nevoie de ajutor de la GV.

Duminica placuta!

Tudor

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare