istodorescu vasi Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 daca tot vine vorba de zgomot, eu am un GV din 2000 cu motor diesel (mazda), si atunci cind calc frina se aude un zgomot(vijiie) se simte in pedala,si se aude pina spre pompa de frina . nu face asa tot timpul avind perioade destul de lungi cind nu se aude . frinele prind bine, am facut RAR recent si au iesit bine. am fost la mecanic dar nu pricepe de unde vine zgomotul respectiv. o alta problema este la planetara ce intra in grup fata, culiseaza inspre exterior cam 1 cm, si cred ca nu ar fi normal sa culiseze, cred ca de vina este vreo siguranta care ar trebui sa tina planetara fixata in grup. in rest impecabila. masina nu are MLR-URI. s-ar putea monta ,pe acest model?[ATTACH=CONFIG]236081[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Probleme punte fata Salut, e chiar indicat sa montezi MRL-uri, te va scuti de belele ulterior. Eu am AVM 538, se monteaza in 15 minute, nici nu dai roata jos. Am inteles ca poti pune de Vitara 1.6, dar nu am probat si oricum, considerând diferenta de bani, nu merita sa iei sh. N-ar trebui sa iasa planetara, cand montezi MRL-ul, vezi si ce e cu siguranta de la roata. La frane, daca pulseaza si simti in pedala, vezi la discuri. Daca doar haraie, poate placutele au senzori si le-a venit vremea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
istodorescu vasi Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Probleme punte fata am facut revizie generala, schimbat filtre, ulei, kit distributie,placute de frina,curele anexe, toate noi. deci placutele sau discurile la care ma gindisem si eu initial , ies din discutie. acel zgomot se aude ca si cum ar fi un scurt circuit pe instalatia de frinare.sa fie aer pe instalatie, pe conducte frina abs , nu stiu. repet frinele functionea za bine , doar zgomotul ma deranjeaza. planearele ce erau pe masina cind am cumparat-o, erau uzate si troncaneau in curbe, asa ca am comandat de la dezmembrari ambele planetare, ce e drept bune fara uzura, si dupa ce le-a schimbat mecanicul, am observat ca cea din dreapta care intra in grup culiseaza inspre exterior, si sunt convins ca exista o siguranta in grup care fie a sarit din locas, fie s-a largit, pentru ca atunci cind a scos-o pe cea dinainte, a iesit greu . rog pe cine a desfacut acolo sa imi spuna cum pot sa intervin, fiindca grupul nu are fereastra de vizitare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
istodorescu vasi Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Probleme punte fata chiar nu stie nimeni sa imi raspunda la intrebarile de mai sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikinina Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Probleme punte fata Eu am o alta problema la puntea fata, am de schimbat bratele si nu stiu daca trebuie luate cu totul sau se gasesc si pivoti (sau merge adaptat de la alta masina). URGENT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate