Tinut87 Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Ma intrebam daca jantele de tabla de pe discovery 1 merg puse invers fara sa produca daune sau sa forteze ceva. Am pus una invers de test dar nu am rulat cu ea. se lipeste foarte bine de butuc este suprafata de contact dintre janta si butuc este dreapta nu ar fi probleme cu indoitul jantei sau altceva. Am tot cautat dar nu am gasit pe nimeni care sa fi pus invers si sa dea vreo explicatie. In afara faptului ca valva ar veni pe interior ar mai fi ceva probleme? Am vazut totusi ca etrierul nu ar mai avea protectie de la janta ar avea acces mult mai usor noroiul apa sau orice altceva peacolo. A incercat cineva? Sau nu este o solutie chiar buna. Pe fata nu am incercat dar nu cred ca ar fi probleme. Este vorba de acest model de janta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinut87 Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Jante intoarse Discovery 1 Nu stie nimeni care ar fi potentialele probleme daca se circula asa cu modelul de jante prezentat si daca ar putea cauza ceva probleme utilizarea lor in conditiile date? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Jante intoarse Discovery 1 Inca nu a incercat nimeni, sau cel care a incercat nu este printre noi. Tragi singur concluziile. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinut87 Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Jante intoarse Discovery 1 Multumesc pentru raspuns mariusg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Jante intoarse Discovery 1 Am pus eu asa si am mers ceva km apoi am cumparat jante pe 18 mai late+distantieri de 60,jantele tale sunt ok mai ales ca nu sunt extrem de late nu vei simtii nimic poate putin vibratii mai intense la gropi,bucsele de la bara pahard se vor duce mai repede,noroiul intra la fel Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate