MAsterD Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Am un samurai sj 423,cu urmatoarea problema: Cand dau in fata se blocheaza roata spate dreapta, iar daca dau pe marsarier se deblocheaza , la liber nu se infrana, sa fie din diferential? Rulment? L-am suspendat de spate si daca invart cu mana de roata se invarte in sens invers cealalta, la un momentdat se infrana. nu blocheaza direct, parca se infrana..... orice idee ii de folos, in weekend o sa desfac sa vad ce si cum.... Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 (editat) Re: Roata spate blocata Din cate cred eu este de la sabotii de frana. Fa-i o revizie la frana pe partea respectiva si cred ca se rezolva. Poate alti colegi vor detalia mai bine problema. Editat Februarie 9, 2015 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Roata spate blocata Daca ai saboti pe spate (si cred ca ai) in mod sigur de acolo e.Ori a iesit vreun sabot de pe cui,ori s-a rupt ceva pe acolo,in orice caz trebuie desfacut. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Roata spate blocata Cred ca ti s-au desprins ferodourile de pe saboti.Trebuie sa desfaci neaparat sa vei ce este pe acolo.Probabil ai tras frana de mana si iarna este o problema pentru ca ingheata cablurile si sabotii raman actionati. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 (editat) Re: Roata spate blocata numai daca s-a rupt ceva pe acolo, frana de mana ii pe cardan, ma tem ca ii din diferential. sa vedem acum Editat Februarie 9, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Roata spate blocata Am patit si eu ceva asemenator si intradevar a fost de la un sabot rupt care juca fata spate si se tot bloca si pocnea grozav cand se bloca in mers. Desfa taburii prima data si uita-te care e starea elementelor din interior. Ai grija cand desfaci sa nu rupi arculetele care e posibil sa fie cam ruginite. Spor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 (editat) Re: Roata spate blocata am rezolvat provizoriu, era desfacut un sabot, Editat Februarie 23, 2015 de MAsterD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Martie 18, 2015 Autor Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Roata spate blocata pe fata dreapta ii praf rulmentul exterior, Ce dimensiuni au rulmenti la Sj 413 stie cineva? Vreau sa cumpar buni de la o firma de rulmenti dar imi trebuie dimensiunile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alinaradu Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Roata spate blocata Intra si tu pe http://www.63off.com, poate gasesti acolo ceva indicatii. Vad ca au multe piese si accesorii pentru masina ta. Scule detop performante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate