Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Roata spate blocata

MAsterD

Postări Recomandate

Am un samurai sj 423,cu urmatoarea problema: Cand dau in fata se blocheaza roata spate dreapta, iar daca dau pe marsarier se deblocheaza , la liber nu se infrana, sa fie din diferential? Rulment?

L-am suspendat de spate si daca invart cu mana de roata se invarte in sens invers cealalta, la un momentdat se infrana. nu blocheaza direct, parca se infrana.....

orice idee ii de folos, in weekend o sa desfac sa vad ce si cum....

Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Roata spate blocata

Din cate cred eu este de la sabotii de frana. Fa-i o revizie la frana pe partea respectiva si cred ca se rezolva. Poate alti colegi vor detalia mai bine problema.

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Cred ca ti s-au desprins ferodourile de pe saboti.Trebuie sa desfaci neaparat sa vei ce este pe acolo.Probabil ai tras frana de mana si iarna este o problema pentru ca ingheata cablurile si sabotii raman actionati.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Am patit si eu ceva asemenator si intradevar a fost de la un sabot rupt care juca fata spate si se tot bloca si pocnea grozav cand se bloca in mers.

Desfa taburii prima data si uita-te care e starea elementelor din interior. Ai grija cand desfaci sa nu rupi arculetele care e posibil sa fie cam ruginite.

Spor.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare