ionica77 Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 ce stiti de acest troliu runva 9500 Q zic ei ca viteza cablului la liber este de 110/1,am posibilitatea sa iau unul cu plasma sintetica nou in cutie dar nu prea stiu nimic despre acest model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Troliu Runva La ce pret ai gasit troliul asta? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Troliu Runva 500e adus acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Troliu Runva testat troliu runva 9500Q pus pe jimny trage 17m/min,cronometrat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany78 Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Troliu Runva cum se compota noua "jucarie" ? si eu am nevoie de un troliu tot pentru un Jimny si inca nu m-am hotarat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Troliu Runva testat pe jimny si montat pe samurai,si pe jimny montat troliu black motion 9500lbs,4t,cu plasma sintetica este pus de o saptamana si folosit deja la 30 trolari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany78 Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Troliu Runva Am vazut un anunt pe Olx cu aceste trolii,de acolo ai cumparat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Troliu Runva Da de la cluj pana acum sunt foarte multumit de el am pe un jimny de anul trecut din vara un black motion de 12000 lbs 6t si nu a avut nici o problema si bateria este originala de jimny 45ah si nu face nici o problema la tras cu troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) Re: Troliu Runva Black Motion de 6000lbs vad ca are un buton on/off pe cutia de relee... sa fie un fel de contact general? La pret e ieftinica, iar daca tu zici ca esti multumit de marca asta pana acum, pare o alternativa buna in clasa lui. Are doar 25kg! Baietii ofera si garantie/factura la ele? Editat Februarie 24, 2015 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Troliu Runva Black Motion de 6000lbs vad ca are un buton on/off pe cutia de relee... sa fie un fel de contact general? La pret e ieftinica, iar daca tu zici ca esti multumit de marca asta pana acum, pare o alternativa buna in clasa lui. Are doar 25kg! Baietii ofera si garantie/factura la ele? butonul este un fel de contact general,ofera garantie nu stiu de facture ca nu am cerut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Troliu Runva Intr-adevar ofera garantie (nu stiu in ce conditii), factura nu. Specificațiile troliului de 6000: motor 4.5cp 3.3kw cablu de 20m gros 7.2 raport 191 : 1 Series wound Poate sunt utile cuiva datele. Pare un concurent foarte bun in clasa lui, la un pret mai mult decat decent. S-ar putea sa-l incerc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Troliu Runva am luat eu azi unu de 12000lb la 1200 de lei maine il montez si probez pretul este clar cel mai mic de pe piata in momentul asta factura nu garantia este doar verbala ceva de genul ''daca se strica ma suni si rezolvam '' pt cei care se simt norocosi poate merita cumparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) Re: Troliu Runva Intr-adevar ofera garantie (nu stiu in ce conditii), factura nu. Specificațiile troliului de 6000: motor 4.5cp 3.3kw cablu de 20m gros 7.2 raport 191 : 1 Series wound Poate sunt utile cuiva datele. Pare un concurent foarte bun in clasa lui, la un pret mai mult decat decent. S-ar putea sa-l incerc :) destul de slab. T-Max EW-6500 are motor de 5,5cp si raport 173 : 1 Editat Februarie 26, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Troliu Runva destul de slab. T-Max EW-6500 are motor de 5,5cp si raport 173 : 1 Nu-i deloc slab comparand spre exemplu cu un bestwinch, sau liftwinch, daca nu gresesc, cam din aceeasi clasa. T-Max e o juma' da clasa deasupra ;)... dar si la pret se simte putin. Chiar, se mai gaseste modelul asta de T-Max? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Troliu Runva Nu-i deloc slab comparand spre exemplu cu un bestwinch, sau liftwinch, daca nu gresesc, cam din aceeasi clasa. T-Max e o juma' da clasa deasupra ;)... dar si la pret se simte putin. Chiar, se mai gaseste modelul asta de T-Max? se gaseste, mai exact se aduce pe comanda si vine in 4-5 zile. ca e suflat cu aur e alta poveste. nu am vazut live bestwinch, da liftwinch 6000 am montat pe 4 samuraie si e chiar bun pentru banii aia. d'asta are johnnyRo si a vazut ceva abuzuri la viata lui. merge perfect. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate