Big.Ursu Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Ieri am fost la o sedinta de recuperare, dupa care am sfarsit eu prin a fi recuperat....treaba initiala s-a rezolvat, am scos pe cine trebuia, dar am ramas eu caci o buturuga s-a indragostit subit de grupul meu spate si n-a vrut sa ma lase. Damage: troliul dus, am discutat cu @calinvas la telefon, sper sa rezolv lesne. Colateral: am pierdut cheia de la heblul TMAX pe care-l aveam in dotare. Ma poate ajuta cineva cu o cheie, evident contracost ? Cat se poate de urgent...sau ...solutie....alternativa.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Re: Un pic de ajutor Pune o poza , am eu cateva hebluri pe care le urasc si chiar si o grebla fara coada ... ca si solutie alternativa folosita continuu ti-ar trebui un hilift si putintel antrenament cu el , face minuni . Si , bineinteles ca si un liftmate iti dau piesele sa ti-o faci singur , bumpermate si alte alea sa poti ridica fata si spatele ...sau mai bine o bara gospodareasca care sa te reprezinte ca pe un om gospodar ca in ziua de azi aparente sunt cele care conteaza ... nu mai prelungi agonia ca tot nu scapi fa--o acu cat esti tanar si inca nu-ti vine fata cu golani acasa bagati pe geamul de la bucatarie . Nu ca mie mi-a venit , dar sunt pregatit psihic in avans ca bara d-aia am ... mai trebuie sa vina golanu' ... giorgele nu rade ca nici tu nu esti mai verde ca bara ai si unii pot fi alpinisti , deci ... ) . Editat Februarie 10, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate