fulgeras Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Caut 2 jante pe R16, de nissan patrol k260 cred ca sunt 7j...sunt mai inguste ele...eu le-am luat de pe un terrano mai vechi,dar am vazut puse su pe patrol k260 daca nu ma insel...atasez o poza...daca are cineva si se incurca de ele prin garaj ii sunt recunoscator...raman dator cu berea... Numai bine, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Caut 2 jante nissan Nu are nimeni asa ceva prin garaj? Imi trebuie inca 2 jante... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilidanx Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Re: Caut 2 jante nissan salut am eu 3 daca iti trebuie dar sunt tocmai la constanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Caut 2 jante nissan Vă salut! Dacă nu-i mai trebuie lui @fulgeras, sunt eu interesat de aceste jante. Aștept datele de contact, pentru a putea intra în posesia lor. Mulțumesc! Florin, 0743122529 Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Caut 2 jante nissan Se poate inchide! Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate