vlad Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Multumiri de invitatie. Cu mare placere. Intre timp am fost pe Snagov, unde mi-am dat seama de diferentele intre un sit-on-top ca al meu si un sit-in. Avantaj clar pentru sit-in, la viteza si mavrabilitate. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice anul trecut am avut super distractie cu niste caiace pe Arges, la nici 20 de km de bucuresti in adunatii copaceni...am reusit sa dam peszte niste bulboane de ne-au tavalit rau de tot. taieturi, julituri, pierdut padele...adrenalina si fun... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Si eu sunt acasa cu sportul asta, care vrea si noi avem destule vreo 6, ne dam pe Olt,In Lotru, Nera,Delta,mare si as merge pe Bistrita, Jiu etc sa facem niste excursi cu jeepurile. http://picasaweb.google.com/avocatpopasebastian/Caiac?authkey=Gv1sRgCKO8suq4hfmtdw&feat=directlink Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice noi caiacistii avem o vorba:,, nu se compara sit on top cu sit-in si apa statatoare cu apa curgatoate,, ca diferenta dintre ML cu Landcruiser -:) Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Si eu sunt acasa cu sportul asta, care vrea si noi avem destule vreo 6, ne dam pe Olt,In Lotru, Nera,Delta,mare si as merge pe Bistrita, Jiu etc sa facem niste excursi cu jeepurile. http://picasaweb.google.com/avocatpopasebastian/Caiac?authkey=Gv1sRgCKO8suq4hfmtdw&feat=directlink Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice De Paste mergem pe Aries, acolo dam startul pana in Aiud, care se baga! Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice http://www.outdoorexperience.ro/News/17.04.2010-Mures-Marathon.html#josc43 http://forum.club4x4.ro/images/smilies/86.gif Primul concurs pe apa rapida din Romania, care vine! Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Dar caiacul meu ce are :). In afara de faptul ca este de vanzare :). Oricum ai un caiac super fain. Sa il uzi sanatos!!! Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice ati fost careva cu caiacul sau canoea din Podul Dimbovitei spre Rucar, se poate face, e apa destul de adinca, merita efortul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Am fost eu putin mai jos, din Dragoslavele, dupa micul lac de acumulare, pana in Cetateni, unde este o cascada. Trebuie sa te dai odata cu "barajul", cand vine apa mare de la barajul de la Pecineagu, ceea ce se intampla in fiecare zi. Altfel, apa este mica si nu prea este posibil. Anul asta am vazut 2 canoe in zona Stoenesti. Peste vreo 2 saptamani sper sa ajung in zona cu un sit-on-top, as putea incerca. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Am si eu un caiac, sit on, Trinidad! Duminica trecuta l-am pus pe apa, e foarte stabil si se poate pescui din el. Mi-a placut dar ptr ca-mi lipsesc scaunele, e incomod la vaslit. Si-a confectionat cineva scaune pentru caiac? N-am vazut/pipait un scaun din comert ca sa-mi dau seama cum sunt facute si din ce fel de materiale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Am si eu un caiac, sit on, Trinidad! Duminica trecuta l-am pus pe apa, e foarte stabil si se poate pescui din el. ....... Daca nu pui poze, nu te credem ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Acum am si poze, da` le-am pus aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67632-canoe-kaiac-pneumatice-veliere-barci-cu-motor Doi "meseriasi" : eu si Cos ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice Io mi-s OK....Sclipici are o problema cu broastele , apa , valurile , distanta , deriva c#ru' ud ...in rest si el e OK.... Cum zice , s'tem meseriasi ...nu pot sa-l dezaprob . In rest ...copaitza e neastepat de recompensatoare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate