Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice

trooper

Postări Recomandate

Re: caiac...Kayak, sau cum i-o mai zice

Multumiri de invitatie. Cu mare placere.

Intre timp am fost pe Snagov, unde mi-am dat seama de diferentele intre un sit-on-top ca al meu si un sit-in. Avantaj clar pentru sit-in, la viteza si mavrabilitate.

Puch 280GE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

anul trecut am avut super distractie cu niste caiace pe Arges, la nici 20 de km de bucuresti in adunatii copaceni...am reusit sa dam peszte niste bulboane de ne-au tavalit rau de tot. taieturi, julituri, pierdut padele...adrenalina si fun...

Just Me
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Si eu sunt acasa cu sportul asta, care vrea si noi avem destule vreo 6, ne dam pe Olt,In Lotru, Nera,Delta,mare si as merge pe Bistrita, Jiu etc sa facem niste excursi cu jeepurile.

http://picasaweb.google.com/avocatpopasebastian/Caiac?authkey=Gv1sRgCKO8suq4hfmtdw&feat=directlink

Landcruiser
Link spre comentariu

Si eu sunt acasa cu sportul asta, care vrea si noi avem destule vreo 6, ne dam pe Olt,In Lotru, Nera,Delta,mare si as merge pe Bistrita, Jiu etc sa facem niste excursi cu jeepurile.

http://picasaweb.google.com/avocatpopasebastian/Caiac?authkey=Gv1sRgCKO8suq4hfmtdw&feat=directlink

Landcruiser
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Am fost eu putin mai jos, din Dragoslavele, dupa micul lac de acumulare, pana in Cetateni, unde este o cascada.

Trebuie sa te dai odata cu "barajul", cand vine apa mare de la barajul de la Pecineagu, ceea ce se intampla in fiecare zi. Altfel, apa este mica si nu prea este posibil.

Anul asta am vazut 2 canoe in zona Stoenesti.

Peste vreo 2 saptamani sper sa ajung in zona cu un sit-on-top, as putea incerca.

Puch 280GE
Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Am si eu un caiac, sit on, Trinidad!

Duminica trecuta l-am pus pe apa, e foarte stabil si se poate pescui din el.

Mi-a placut dar ptr ca-mi lipsesc scaunele, e incomod la vaslit.

Si-a confectionat cineva scaune pentru caiac? N-am vazut/pipait un scaun din comert ca sa-mi dau seama cum sunt facute si din ce fel de materiale.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Io mi-s OK....Sclipici are o problema cu broastele , apa , valurile , distanta , deriva c#ru' ud ...in rest si el e OK.... Cum zice , s'tem meseriasi ...nu pot sa-l dezaprob .

In rest ...copaitza e neastepat de recompensatoare .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare