Calin Jeep Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Buna, Vreau sa adaug cd-playerului existent pe masina o intrare Aux . Pentru asta trebuie sa scot unitatea din bord. Problema e ca odata scos cdplayerul are nevoie de cod. Nu il am scris in cartea tehnica. Ma poate ajuta cineva? Thanks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Radio code Jeep kj Te poate ajuta orice electrician care decodeaza asa ceva sau cei de la reprezentanta cu seria de sasiu in schimbul unei sume. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin Jeep Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Radio code Jeep kj Am vorbit cu cei de la reprezentanta Jeep nu au coduri. Nu au nici macar baza de date cu istoricul autoturismelor Jeep cumparate in Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin Jeep Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Radio code Jeep kj Am rezolvat aici cu 5£ in 2 minute http://ukbookshelf.co.uk/ Am adaugat si aux input pentru a reda muzica de pe un mp3 player sau de pe orice alt player device prin intermediul unei mufe jack stereo conectata la pinii de pe panglica de pe cd-player la placa de baza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate