CatalinC Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Salutare, Sunt proaspatul posesor al unui Jimny din 2009 (SH din RO) 112000 km. Nu are modificari facute, nici piese schimbate (conform spuselor fostului proprietar). Asteptandu-ma ca dupa 5-6 ani de viata sa fie nevoie de schimbat diverse pe la partea mecanica, doresc sa fac o verificare a masinii. Ma puteti indruma catre un service / om priceput si de incredere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Salut, Sunt mai multi... eu as merge la Dojo. Gasesti detalii printre banner-ele de pe stanga ecranului. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinC Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Salut, Sunt mai multi... eu as merge la Dojo. Gasesti detalii printre banner-ele de pe stanga ecranului. Multumesc, am vazut banner-ul. Daca a venit si recomandarea, probabil ca o sa le fac o vizita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Cand suntem diagnosticati de catre un medic pentru o anumita afectiune/boala, cei mai multi dintre noi mergem si la un alt medic pentru "second opinion"....Tu de ce n-ai lua in considerare mai multe variante inainte de a te decide unde sa-ti rezolvi masina ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinC Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Cand suntem diagnosticati de catre un medic pentru o anumita afectiune/boala, cei mai multi dintre noi mergem si la un alt medic pentru "second opinion"....Tu de ce n-ai lua in considerare mai multe variante inainte de a te decide unde sa-ti rezolvi masina ? Multumesc pentru raspuns, total de acord. Din pacate insa am o singura recomandare pana acum. Imi poti sugera o alternativa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Mai sunt si doi parteneri ai forumului : GTC si Traco service. Datele lor de contact le gasesti in sectiunea Promo. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinC Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Am facut o prima verificare la Dojo. In mare, masina pare sa fie in regula. Ce mi-au semnalat cei de la Dojo: -exista joc la rotile de pe fata (au recomandat urgent schimbare de piese, gresare - astept devizul de la ei) -franele fata nu cuplau bine, au fost desfacute si reglate cum trebuie (s-au demontat, curatat, reglat si tamburii) -o usoara urma de scurgere la axul cardanic - nu este problematica dat fiind faptul ca scurgerea nu este importanta cantitativ -ceva rugina pe sub masina - se poate face o curatare/vopsire -ambreiajul tinea prea jos - s-a remediat -la schimbarea vitezelor, "agata" - posibila problema de sincron la cutia de viteze - de investigat -sunet proeminent la deplasarea in marchariere - de verificat cutie de viteze -eventual inlocuire prezoane -amortizoare usor "obosite" - mai moi decat este normal In continuare o sa astept un deviz de la Dojo si ma gandesc sa merg si la un alt service, pentru o a doua opinie, asa cum Astral mi-a recomandat, insa lucrurile mi s-au parut destul de clare. Din ce am enumerat mai sus (din postura unui necunoscator in ale mecanicii auto), care din probleme considerati ca ar trebui rezolvate urgent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Verificare mecanica Jimny Fara a se considera reclama: Dojo=Profi....... Nu te uita ca o sa gasesti, probabil, mai ieftin....Nu merita. PS-la GTC inca n-am ajuns, desi aud prin toate partile doar lucruri bune.... :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate