cid Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Am un Pajero din 1997 si nu are inclinometru.Ma intreb daca as putea monta unul original second si ce modificari ar fi-taiat bord,tras fire etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Inclinometru arunca un ochi inainte aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62467-Inclinometru ps. pe android/iphone exista aplicatii destul de bunicele, spre exemplu Clinometer, cu care poti sa te joci gratis (cel putin pe android e gratis). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cid Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Inclinometru Am aruncat dar stiti vorba aia cu hotaratul.Si eu cam sunt hotarat sa-l montez,mai ales ca l-am si cumparat.Ma ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cid Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Inclinometru Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Inclinometru De ce nu vorbesti cu un electrician sa te ajute cu trasul firelor (daca este electronic)? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cid Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Inclinometru De ce nu vorbesti cu un electrician sa te ajute cu trasul firelor (daca este electronic)? Este de pe acelasi model, doar ca a mea nu are din fabrica asa ceva.Ma intrebam ,si ii rog pe cei care stiu sa-mi spuna, daca am sistemele de prindere sub bord,cat trebuie taiat bordul si cum e cel mai usor,daca nu cumva am trasa mufa ,chiar daca nu a fost prevazuta din fabrica cu asemenea aparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Inclinometru Ai putea incepe prin a pune cateva foto cu bordul si cu inclinometrul, sa ne facem o idee. Apoi trebuie sa vina si ceva sugestii. ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Inclinometru Teoretic nu ai nevoie decat de aliementare (doar cand este contactul pus) si un fir de la blocul de lumini (pentru functia dimm, adica intensitate mai slaba cand sunt aprinse farurile). In rest, trei gauri in bord (2 pentru prindere si una prin care sa treaca fierele de alimentare) nu cred ca reprezinta o problema. Eu am adaptat un clinometru de Pajero pe o alta masina si am urmat pasii de mai sus. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate