Selejan Raul Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Deschid aceasta discutie cu un exemplu de lucru bine facut care ne poate ajuta in restaurarea sau readucerea la vremuri mai bune a utilajului nostru Partea 1 Partea 2 TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Restaurare Patrol Y60 Pe mine ma interseaza ce fel de pistol de sablat foloseste, nu am gasit de vanzare asa ceva, unde gasesc pistol de suflat ceara in cavitati, iar "ceara" pe care o foloseste mi se pare a fi ulei cu vaselina incalzite, amestecate si apoi aplicate, sau gresesc!? TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 (editat) Re: Restaurare Patrol Y60 Uite aici ce foloseste: http://www.mike-sander.de/ Si lista cu accesorii si preturi (foarte bune din punctul meu de vedere). Editat Februarie 22, 2015 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Restaurare Patrol Y60 unde gasesc pistol de suflat ceara in cavitati un pistol la care sa schimbi duza ar fi solutia. In general pe bidoanele / recipientele in care vin ambalate substantele astea de dat prin cavitati (ceara) scrie ce duza (dimensiune de duza) este recomandata. eu am folosit Body 900 ceara pentru cavitati in usi, praguri si colturile caroseriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Restaurare Patrol Y60 Dar despre sablare nu stie nimeni, pare a fi nisip umed, nu se vede praf si sableaza in garaj cu toate sculele pe acolo.... TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate