sirik Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Salut,am reusit sa lovesc masina.Am rupt un cap de pod cu partea fata dreapta,am strambat sasiul (rotile fata calca mai in stanga decat cele din spate cu cca 2-2,5 cm) si de atunci cand cuplez 4x4 si virez maxim staga-dreapta se-nfraneza toata.Am rupt deja 2 planetare pe partea stanga pana sa-mi dau seama ce se intampla...Cine imi spune si mie care este cauza si ce este de facut?????Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirik Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: problema foarte mare Vitara JLX 5 usi !!!!!!!!!!!! chiar nu stie nimeni de la ce poate sa fie?!?!?PLEASE,HEEEELP ME!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: problema foarte mare Vitara JLX 5 usi !!!!!!!!!!!! sa inteleg ca dupa accident ai reparat-o si acum face asa? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: problema foarte mare Vitara JLX 5 usi !!!!!!!!!!!! Este posibil sa ai grupul fata spart si blocat, nu mai diferentiaza. Sau deplasat/dezaxat astfel incat planetara iese din marja unghiului maxim admisibil. Sau geometria varza si iarasi iesi din marja. Sau...ar fi mai simplu sa vizitezi un atelier. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirik Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: problema foarte mare Vitara JLX 5 usi !!!!!!!!!!!! este posibil sa ai grupul fata spart si blocat, nu mai diferentiaza. Sau deplasat/dezaxat astfel incat planetara iese din marja unghiului maxim admisibil. Sau geometria varza si iarasi iesi din marja. Sau...ar fi mai simplu sa vizitezi un atelier. o sa incerc sa fac prima data geometria ca-mi este mai usor,si daca tot face asa,sigur este prima ta varianta pentru ca asa cum am spus este si sasiul stramb 2-2,5 cm spre stanga...oricum va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: problema foarte mare Vitara JLX 5 usi !!!!!!!!!!!! totusi...nu crezi ca ar fi idee buna sa indrepti prima data sasiul ? Sa vezi daca nu cumva ai si fisuri in el? Geometrie cu sasiul stramb, cum iti imaginezi ca ai putea face ? 1 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi Vitara are tractiune 50% fata si 50% spate. Daca ai sasiul asimetric, in mod firesc la viraje apar forte de sens opus intre fata si spate (mult mai mari ca la drum drept) si implicit rupi - este si motivul pentru care se infraneaza. Poti sa faci ce vrei tu ca asa ceva nu corectezi la directie si nici nu mai indrepti. 400-700 lei (second hand), gasesti un sasiu bun si ai terminat povestea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi sunt de acord cu adi bv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi nu e chiar asa baieti, un sasiu sh aduce cheltuieli mari cu montat demontat tot si apoi taxe, e sasiu nou, e alta masina. La taxa de prima inmatriculare v-ati gandit? Eu as incerca redresarea sasiului pe stand. Exista firme specializate cu aparate de mare precizie care redreseaza sasiuri de camioane, nu cred ca un sasiu de vitara ar fi vreo problema. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi Taxa de prima inmatriculare este pe autoturism, nu pe sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi sustin si eu inlocuirea lui chiar daca e mult de munca dar macar e cea mai buna si sigura solutie probabil ca vor trebui ceva acte de facut ,batut serii noi dar tot e mai safe decat un sasiu stramb si posibil fisurat,deci implicit nu mai confera siguranta si rezistenta necesara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirik Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi Baieti va multumesc mult pentru sfaturi.Cred ca optez pt varianta"alta masina si asta pt piese de rezerva".Imi pare rau ca am facut-o din bara in bara si acum trebuie schimbata.Dar asta este...domnia si prostia se plateste :D.Inca odata multumesc mult pt.sfaturi.Bafta all!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi Schimbarea sasiului nu implica multa birocratie si nici multa munca. Daca ai caroseria buna este pacat sa nu schimbi numai sasiul. Intereseaza-te serios si ai sa-mi dai dreptate. Editat Februarie 27, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi nu e chiar asa baieti, un sasiu sh aduce cheltuieli mari cu montat demontat tot si apoi taxe, e sasiu nou, e alta masina. La taxa de prima inmatriculare v-ati gandit? Eu as incerca redresarea sasiului pe stand. Exista firme specializate cu aparate de mare precizie care redreseaza sasiuri de camioane, nu cred ca un sasiu de vitara ar fi vreo problema. tot stau si ma gandesc ce legatura are sasiul cu taxa?ca imi da cu virgula.de banii care indrepti sasiul la firme specializate,iei altul in mintile lui Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi tot stau si ma gandesc ce legatura are sasiul cu taxa?i Cam orice masina cu sasiu are seria... pe sasiu. Caroseria este piesa de schimb, irelevanta in ecuatia actelor. Prin urmare, daca schimbi sasiul, este ca si cum ai schimba masina. Stiu caz concret: acum vreo 3-4 ani, un prieten a inlocuit sasiul cam varza al unui Daihatsu Feroza, INAINTE de inmatriculare, cu un altul in mult mai buna stare, cumparat de la dezmembrari. Partea proasta a fost ca seria sasiului cumparat corespundea unei masini non-euro, si astfel taxa s-a suit in pod. Pe sasiul original, cu EURO 2 parca, ar fi fost taxa mult mai mica, absolut suportabila. Rezultatul: Bulgaria. Pentru ca s-a grabit si a taiat sasiul original. Probabil ca se pot cauta variante de tipul recarosare, repoansonare serie etc.. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi In cazul unei avarii la sasiu trebuie sa mergi la RAR cu masina, iti fac poze la masina/sasiu (inainte de a face reparatii, interventii la acesta) si apoi il poti schimba cu altul. Mergi pana la ei si iti spun exact pasii de urmat. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Sasiu stramb la Vitara JLX 5 usi Cam orice masina cu sasiu are seria... pe sasiu. Caroseria este piesa de schimb, irelevanta in ecuatia actelor. Prin urmare, daca schimbi sasiul, este ca si cum ai schimba masina. Stiu caz concret: acum vreo 3-4 ani, un prieten a inlocuit sasiul cam varza al unui Daihatsu Feroza, INAINTE de inmatriculare, cu un altul in mult mai buna stare, cumparat de la dezmembrari. Partea proasta a fost ca seria sasiului cumparat corespundea unei masini non-euro, si astfel taxa s-a suit in pod. Pe sasiul original, cu EURO 2 parca, ar fi fost taxa mult mai mica, absolut suportabila. Rezultatul: Bulgaria. Pentru ca s-a grabit si a taiat sasiul original. Probabil ca se pot cauta variante de tipul recarosare, repoansonare serie etc.. daca ai un mester bun pui seria veche pe sasiul nou si ai rezolvat problema Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate