gu_5473 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Buna ziua ,zilele trecute am observat ca nu mai functioneaza butonul de recirculare aer habitaclu. Am verificat tabloul de sigurante ,toate par in regula numai ca pentru aceasta functie a masinii nu am vazut sa fie siguranta separata. Ma poate ajuta cineva cu oarece indrumari cu privire la problema expusa? Care ar fi siguranta ce protejeaza aceasta functie? Mutumesc anticipat:cl Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Probleme in functionarea butonului de recirculare aer habitaclu. Ar trebui sa verifici mufa de la motorasul care actioneaza clapeta de la recirculare, probabil ca a oxidat si nu mai face contact. Va trebui sa bagi mana pe sub torpedo-ul din dreapta. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gu_5473 Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Probleme in functionarea butonului de recirculare aer habitaclu. Multumesc , am sa incerc maine dar aceasta functie are vreo siguranta? Ma gandesc ca daca nu este de la mufa aceea sa verific si siguranta daca are vreuna. Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gu_5473 Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Probleme in functionarea butonului de recirculare aer habitaclu. Nu am reusit sa-i dau de cap . O intebare putin Off-topic...recomandati-mi un service dedicat in Bucuresti, vreau sa ajung maine in capitala si as vrea sa fac si o diagnoza completa.Multumesc... Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate