Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bucse bascule mk2 din 94 2.8cc

bogdan mihai

Postări Recomandate

Salut

am un mk2 din 94 2.8cc de ceva timp au aparut ceva zgomote in partea din fata si directia a inceput sa nu mai fie sigura

la o prima inspectie bucsele de la bascule mancate aproape fier pe fier

Intrebare

ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva detalii cum sa schimb bucsele , as vrea lucrarea sa o fac chiar eu ce scule miar trebui?

ce sa pun bucse normale sau poliuretan ?

orice idee este binevenita

Va multumesc

Editat de bogdan mihai
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bucse bascule mk2 din 94 2.8cc

Salut

am un mk2 din 94 2.8cc de ceva timp au aparut ceva zgomote in partea din fata si directia a inceput sa nu mai fie sigura

la o prima inspectie bucsele de la bascule mancate aproape fier pe fier

Intrebare

ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva detalii cum sa schimb bucsele , as vrea lucrarea sa o fac chiar eu ce scule miar trebui?

ce sa pun bucse normale sau poliuretan ?

orice idee este binevenita

Va multumesc

Bucsi bascula superioara - Se scot numai cu autogenul , cauciucul iese la menghina dar are o camasa exterioara din metal care trebuie taiata cu autogenul. Cel care taie trebuie sa stie sa lucreze sa taie doar camasa , sa nu ''ciupeasca'' si bascula.

Bucsi bascula inferioara , se dau jos relativ usor , cel putin la mine doar cu scule normale.

Pentru bascula superioara sa ai in vedere ca e mai usor sa cumperi toata bascula cu pivot cu tot , e undeva pe la 350 lei . in jur. Daca schimbi tot pe ea ajungi pe la 200 si , si e munca destul de multa...

SucceS!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pana la uram am luat bratele superioare noi complete 290 bucata marca trw

bucsele separat costau 70 bucata si nici vanzatorul nu stiau daca se potrivesc sau care erau mai exact

se potriveau dar ai scapat de mult mai multa munca :)

Link spre comentariu

astazi am schimbat bratele superioare ca durata maxim o ora pe roata treaba foarte simpla facuta de mine

bratele vechi aveau bucsele mancate pe partea stanga era fer pe fer vorba tiganului , pe partea dreapta parghia era stramba

in fine totul afost ok

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare