Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbator diferential mod folosire

Checiches12

Postări Recomandate

Re: Schimbator diferential mod folosire

Hai sa ma bag eu , ca te vad doritor sa inveti, iar primul pas e sa intrebi fara sa te rusinezi.Felicitari!!!

Pe H (high= mare) dreapta mergi normal, fara diferential central blocat. Pe L (low=mic) mergi cu reductie, fara central blocat.

Stanga(diff lock= diferential central blocat) , iar H si L fac acelasi lucru ca mai sus.

Am vazut ca ai mai deschis un thread despre roti. Daca vrei sa te dai mai tare pe pante cu noroi si daca nu iti pasa de urechi pe asfalt :)), eu zic sa iti iei tip simex. Cu MT o sa plangi troliind mai tot timpul. Stock poti sa bagi linistit 33" , o sa agate un pic in aripi la flexari . Nu o sa rupi nimic daca mergi cu atentie si nici nu pierzi foarte mult din putere.

In timp ori iti place si continui cu upgrades si decupari de aripi , moment in care greutatea redusa a Def 90 o sa-si arate avantajele in teren, ori te lasi pagubas si zici ca nu-i pentru tine.

Totusi , eu zic sa incerci sa nu te lasi pagubas, ca satisfactiile sunt pe masura. Mai studiaza , mai intreaba, nu-i graba.

Hai noroc !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Defenderul stock poate mai mult decat o sa-i ceri tu,cel putin in faza asta si pentru ce il utilizezi acum.

Pe viitor,dupa ce inveti in detaliu cu ce se mananca masina respectiva,poti sa te gandesti la ce zice Chronos (salutare maestre)...poate ne vedem la Medias la intalnirea anuala LROC.:wink:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Va multumesc , da legat de masina si offroad mai am multe de invatat din acest motiv prefer sa ma informez prima data decat sa pun in practica momentan sunt doar niste iesiri de placere si distractie pe viitor poate mai avansez in tainele offroad'ului . Si sper sa ajung la intalnirea de la Medias si sa ne vedem cu bine acolo... Va salut

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare