Big Daddy Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Observ ca radiatorul meu a inceput sa piarda antigel. Intrebarea mea este pentru cei care au schimbat radiatorul, este diferenta de dimensiuni intre radiatoarele model nou (a mea este cu aer conditionat) si radiatoarele vechi. Poate aveti si ceva sugestii despre ce as putea comanda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Radiator Niva din ce stiu sunt diferente la nivel de prinderi ,ce stiu este ca intre variant de niva cu injectie cu aer conditionat si fara e acelasi radiator. daca vrei sa iti iei un radiator nou,mai bine iti faci unul custom mai lat :) daca ai unul second e simplu :) il dai jos pe al tau si le compare direct nu cred ca sunt mari diferente :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Radiator Niva Unde il pot face Karol? Am gasit Radiator racire motor LADA NIVA (2121) 1700 i, VAN WEZEL 26002015 Adauga in cos 185 Ron Producator: VAN WEZEL Cod producator: 26002015 Tip cutie viteza: cv. manuala Dimensiuni radiator: 625 - 340 - 34 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Radiator Niva @Karol, nu merge cu mult mai lat,pt ca are si radiatorul de A/C in fata celui de apa si se duce prea mult spre motor.Daca e sa schimbi vreo curea,trebuie sa demontezi radiatoarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Radiator Niva Exact Liviu daca e sa il fac mai lat tre sa renunt la ac. (cea ce am sa si fac in viitorul apropiat). Deocamdata incerc sa rezolv cu radiatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Radiator Niva PAI daca renunti la AC atunci poti sa faci unul de 50-55 latime parca dupa cum stiti eu nu am avut AC pe niva iar pe patrol l-am dat jos :):):) de facut erau unii pe la Brasov trebuie sa caut mesajele de la ei, costa pentru Niva cand am intrebat eu vreo 800 lei cu 3 randuri de canale si din profil deala HD. :) cu vase dlaterale de aluminiu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Radiator Niva Schimbat si radiator, costuri aproximativ 500ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Radiator Niva Schimbat si radiator, costuri aproximativ 500ron Custom sau din magazin? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Radiator Niva Custom sau din magazin? L-au comandat baieti de la service, cumparat montat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Radiator Niva L-au comandat baieti de la service, cumparat montat. Pai au comandat unul standard,sau altul care s-a potrivit si este mai lat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Radiator Niva Pai au comandat unul standard,sau altul care s-a potrivit si este mai lat? Standard ca nu prea aveam timp de pierdut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Burnea Liviu Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Radiator Niva Standard aveam eu unul,dar am observat târziu postarea ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Radiator Niva Standard aveam eu unul,dar am observat târziu postarea ta. Multumesc, poate altadata daca va mai fi nevoie sau poate are nevoie alt coleg. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate