FordRanger Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 (editat) Merita sa inalt un Ford Ranger cu un kit dedicat daca utilizez masina mai mult pe asfalt ? Am reusit sa mai strang niste bani si ma gandeam serios sa inalt masina cu un kit complet de la unul din furnizorii de pe forum. Doresc sa ma sfatuiti daca este utila aceasta inaltare sau nu . Mentionez ca nu doresc sa schimb anvelopele ( niste anvelope mai mari mi-ar afecta consumul si oricum mi se pare ca Rangerul consuma mult ( 9-10 l/100 km , media ) . Deci singurul castig ar fi la unghiurile de atac si degajare ( lucru deloc neglijabil dealtfel , cu coada am probleme la trecerea prin paraie ) . Masina o utilizez mai mult pe asfalt ca si numar de km , dar sta destul mult si pe drumuri neamenajate . Deci , o inalt si in consecinta i se ridica si centrul de greutate , rotile nu le schimb , asa ca din acest punct de vedere am doar o pierdere de stabilitate ( cel putin in mintea mea , poate gresesc ) . Masina as dori sa o modific incet. incet , in limita posibilitatilor , pentru o expeditie mai lunga ( nimic extrem ) , sa ii pun in timp si o bara HD ( ca sa pot pune si un troliu , ca acum este exclus din cauza radiatorului de la intercooler ) . Ce parere aveti , este util un astfel de kit , in situatia mea , sau as putea sa cresc si altfel capacitatile de rulare pe drumuri neamenajate ? Va multumesc anticipat pentru orice idei , orice abordari . Editat Februarie 27, 2015 de Astral Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Da, merita ! (Sper ca te referi la un kit de suspensie, adica arcuri plus amortizoare...) Merita nu doar in virtutea faptului ca intentionezi ca la un moment dat sa utilizezi masina pentru expeditii, dar si pentru ca o suspensie HD (sper ca OME ai ales...) va fi net superioara celei cu care a venit masina din fabrica. PS - Radiatorul pentru intercooler se poate repozitiona, un troliu poti pune si fara sa ingreunezi masina cu o bara HD... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Intradevar , am vazut lucrarea cu repozitionarea radiatorului , insa ma gandeam la un tip de bara HD mai redusa ca si dimensiuni ( si ca greutate ) , facuta custom , in special pentru partea centrala a masinii , care sa suporte si troliul . La OME m-am gandit si acum caut sa vad pe unde voi "imprastia " suspensia mea originala ( si in stare foarte buna ) pentru a mai reduce din costul kitului ( vreau si bari de torsiune HD ) . La arcurile spate am gasit deja musteriu . sunt curios cum se prezinta amortizoarele ca in timpul utiizarii par absolut OK . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Intradevar , am vazut lucrarea cu repozitionarea radiatorului , insa ma gandeam la un tip de bara HD mai redusa ca si dimensiuni ( si ca greutate ) , facuta custom , in special pentru partea centrala a masinii , care sa suporte si troliul . La OME m-am gandit si acum caut sa vad pe unde voi "imprastia " suspensia mea originala ( si in stare foarte buna ) pentru a mai reduce din costul kitului ( vreau si bari de torsiune HD ) . La arcurile spate am gasit deja musteriu . sunt curios cum se prezinta amortizoarele ca in timpul utiizarii par absolut OK . da as avea 10 L consum la PATROL as fi fericit...pt o asa amsina eu zic ca stai ft ft bine la consum , deci fa upgrade si ridic-o nu te gandi la consum ca vei avea numai avantaje in teren ;) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Salut, sunt curios, am si eu un Ford Ranger si as fi vrut sa ii pun amortizoare bune, sa il inalt cu 3-5 cm, acum e inaltat doar din barile de torsiune. 99% din oameni ma indruma spre OME. De ce? Am vazut ca la GTC au un kit de suspensie 3 cm inaltare (daca nu gresesc) pentru B2500 cu aprox 1000 € e OME Am mai cautat si am gasit amortizoare Bilstein specifice off road ex seria 6100 parca erau la preturi mai mici. Este vre-o diferenta de calitate intre cele 2 produse. De ce se prefera OME? Sper sa nu fiu offtopic Editat Septembrie 20, 2015 de marga2 greseli gramaticale :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Inaltarea efectiva este mai mare decat ofera kitul pentru ca se compenseaza si " oboseala " suspensiei de pe masina . Practic , daca ai pune suspensie originala noua , masina ar castiga sesizabil in inaltime . La acest castig se adauga si plusul suspensiei OME de 4 cm. Eu nu am reusit inca sa fac rost de resurse financiare , pentru ca pe langa mia aceea de euro se mai adauga si " optionalele " de inca vreo 700 , plus manopera . O mie costa doar bucsele , amortizoarele si arcurile . Mai astept :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Eu as lasa Rangerul pentru folosinta lui obisnuita si de sumele vehiculate pentru modificari mi-as cumpara o masina de tavaleala gen ciuroke sau niva.Nici nu m-as obosi sa o inmatriculez. Daca nu faci multe iesiri grave pe an, penrtu cativa zeci de lei te duce orice tractaragiu la locul de joaca si iesi mai bine. La revanzarea masinii modificate o sa constati ca banii cheltuiti nu se regasesc niciunde, in plus o sa fii ocolit de cumparatori care, de obicei, cauta masini stock, cat mai "proaspete", daca se poate virgine ! Apropo ce mai sti de gume? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Cand vei avea fondurile necesare, inalt-o fara discutii ! E o masina si de familie (cabina cu 4 locuri) si de lucru (bena suficient de mare pentru bagaje sau altceva) si de off-road (are reductor), evident, in off-road cu limitarile date de o masina lunga ! Ai grija ca inaltarea din strangerea barelor de torsiune nu e foarte sanatoasa pentru ca le tensioneaza destul de mult si e posibil sa le scurtezi viata..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Nu este vorba numai despre "inaltare". O suspensie completa si noua HD aduce avantaje multiple, pe langa "inaltare", si anume: - comportament onroad mult imbunatatit: stabilitate pe curbe, pe suprafete denivelate, eliminarea inertiei la demaraj, mai ales cand masina este incarcata, suporta mai bine incarcatura masinii chiar si la trecerea peste denivelari, manevrabilitate considerabil imbunatatita, mai ales fata de o suspensie imbatranita. - comportament offroad mult imbunatatit: unghiuri de atac si degajare mult marite, stabilitate mai buna pe teren greu cu denivelari mari, garda la sol marita care ajuta sa nu mai scoti toti bolovanii din teren cu masina. Cine a facut modificarea asta stie despre ce este vorba, ceilalti doar isi dau cu presupusul. Eu am incercat si varianta cu schimbatul amortizoarelor doar, am pus Kayaba noi, masina mergea "bine", si nimic senzational in plus. Senzationalul a venit odata cu suspensia noua HD. Alte teorii, sunt ca dilema "sa iau cauciucuri noi premium, sau cauciucuri SH, ca doar mai au carne pe ele si alea si tot cauciucuri sunt". Evident, niciodata nu va fi vorba despre acelasi lucru, orice ar crede unii, ca si in acest caz cu suspensia. Parerea mea este ca cine are bani de investit in suspensie HD, sa o faca fara ezitare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? In cazul unui pick-up (care este rigida cu suspensia originala) nu devine prea teapana cu suspensia hd? 9-10 l/100km nu este chiar un consum mic la un pick-up. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? daca ai bani o inalti saca nu , nu :) e simplu....rau nu are cum sa faca daca pui suspensie noua ...tot ce tre sa faci e sa iei legatura cu vanzatorii autorizati sa te sfatuiasca DE CARE suspensie trebuie in functie de necesitatile tale ;) numa bine rau la nime' Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? Te rog sa ne TII la curent despre evolutia situatiei ! Editat Septembrie 20, 2015 de Astral Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Merita sa inalt un Ford Ranger ? daca o inalti o sa simti nevoia sa te joci cu ET-ul jantelor, ori cu flanse or alte jante sa ii scoti rotile mai in afara. daca zici ca, kit-ul te inalta 4cm, vreo 2.5 ET mai negativ, poate 3-4 chiar. si foarte posibil sa simti nevoia de niste gume ceva mai late. chiar si cu ET-ul modificat, guma mai lata se simte in stabilitatea masini si tractiunea extra. si asta nu numai pe asfalt, dar si in teren pe inclinari laterale. daca nu exagerezi cu ET-ul sau marimea rotii, "scapi" de o uzura rapida a componentelor sau de modificarea rapoartelor in punti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate