Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Informatii MK2

Horecica-Adi

Postări Recomandate

Buna ziua !

Am cateva neclaritati . Masina este un Mitsubitshi Pajero din 1995, cu volan pe dreapta adusa din Anglia, cutie automata Super Select.

In stanga volanului am 2 butoane/intrerupatoare care nu stiu ce fac, o sa atasez o poza cu ele, poate ma ajutati sa aflu ce fac.

IMG_0598.thumb.JPG.c5de6b69083988dadc8afa4ff4f78652.JPG

Ce face mai exact modul A/T cand este cuplat diferentialul? Uitati niste poze :

IMG_0599.thumb.JPG.33382c9eb35ebd3b455918a0bb613ef2.JPGIMG_0600.thumb.JPG.6b810c912687cac1e2a261c65f51bb73.JPGIMG_0601.thumb.JPG.5b6c52e7a58f5b3b2ad9a1a877e922a0.JPG

Stiti cumva daca are si LSD ( blocant spate ) ?

Trebuie sa se mai aprinda si alt led in bord fata de cel care il are?

Cand am fost in off-road, am ramas intr-un sant si am patinat pana am iesit.

De atunci mi-a ramas aprins in bord urmatorul buton :

Untitled2.thumb.png.f5e5246e8df7c42e633f52e1eb421076.png

Stiti cumva de ce? Se poate stinge ?

O ultima intrebare, detine cineva o carte tehnica a acestui model de masina ? Daca da , poate trimite niste poze sau sa o trimita in format electronic, va rog?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Informatii MK2

Butonul din stanga (cu antena), apasat in jos, coboara antena de la radio la jumatate din cursa (nivelul plafonului) ca sa poti sa intri in garaj de exemplu fara sa o rupi. Apasat in sus, ai toata antena erecta.

Al doilea buton iti activeaza incalzirea rezistentei de la baza parbrizului ca sa se dezlipeasca lamele stergatoarelor (daca mai ai parbrizul original).

Becul A/T nu are treaba cu "diferentialul cuplat" (banuiesc ca te referi la diferntialul central).

Becul ramas aprins dupa aventura prin sant e la de la ABS (daca vad bine), deci o ai noroi pe la senzor ori cablu rupt, etc...

O adresa de e-mail si primesti si manualul de utilizare :wink:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

...

Al doilea buton iti activeaza incalzirea rezistentei de la baza parbrizului ca sa se dezlipeasca lamele stergatoarelor (daca mai ai parbrizul original).

...:wink:

La mine acel buton dezabureste(dezgheata) si oglinzile si luneta

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Multumesc multe pentru informatii.

Adresa de email la care poti trimite este : ask_me9999@yahoo.com ( e a fiului meu )

La A/T mode cand apas in fata apare "PWR" in bord si cand se da in spate scrie " Hold" , imi poti da niste informatii si despre ce face si cand se foloseste mai exact , te rog ?

Link spre comentariu

La mine acel buton dezabureste(dezgheata) si oglinzile si luneta

Pentru luneta (si oglinzi cand sunt cu incalzire) ai alt buton.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare