vitalies Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Salutare Am o intrebare si rugaminte pentru posesorii de range Am un prieten care are un range din 2002. E un pic cam cazut . Dati-mi un sfat pentru un service bun sa il puna la punct. Banii nu sunt o problema....dar totusi sa nu ajunga sa ii dubleze valoarea dupa service :wink: Multumesc anticipat :tk Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: service range Ai pm cu toate posibilitatile in afara reprezentantei. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: service range Ai pm cu toate posibilitatile in afara reprezentantei. Pot primi si eu acel PM, te rog mult, pentru ca am nevoie de un service. Multumesc anticipat! Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: service range Pot primi si eu acel PM, te rog mult, pentru ca am nevoie de un service. Multumesc anticipat! Ti-am facut forward. Te rog confirma ca ai primit. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: service range Multumesc pentru raspunsuri - le-am dat omului.... acu el va alege exact unde se va duce. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martix_f1 Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: service range Ti-am facut forward. Te rog confirma ca ai primit.[/ Fa-mi si mie forward te rog cu acele service-uri. Iti multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SER GIU Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: service range Te rog am si eu nevoie de lista, chiar am mare nevoie. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate