Vizitator spatar ovidiu Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Avand in vedere ca "iarna nu-i ca vara" v-as ruga sa imi spuneti si mie cum se descurca iarna cu incalzirea un Discovery1 200 TDI?Nu as vrea sa ma prinda nepregatit si sa dardai la iarna :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Sistem incalzire Cineva cu ierni la activ sa spuna ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Sistem incalzire pune un webasto .e o caruta de bani dar daca facein jur de 30 grade intr-un serie lla la tine o sa fie sauna curata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Sistem incalzire Nu prea ai de ce sa-ti faci griji. N-am mers cu 200tdi iarna si nu stiu sa-ti spun cum e. Insa in pricipiu sistemul de incalzire e aproape identic cu cel de la 300tdi la care iti pot spune ca nu ai de ce sa te temi. Avand in vedere ca lichidul circula permanent prin radiatorul din habitaclu (calorifer), orice problema de circulatie/pierdere de lichid se rasfrange imediat asupra motorului, asa ca afli imediat ca e ceva in neregula. Daca sistemele de circulare/dirijare a aerului functioneaza si termostatul e in regula n-ai ce alte griji sa-ti faci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate