Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Consum Duster 4x4 diesel 110CP

yo3gdi

Postări Recomandate

Re: Consum Duster 4x4 diesel 110CP

consumul depinde de talpa ta,

poate fi de 6,5% sau de 10% depinde de tine,de traseul pe care mergi si de stilul de condus.

un consum mediu mixt cam 7% eu atat am obtinut in 1000km

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate am vazut consumurile au scazut la PH2, dar a aparut in plus un buton de eco si un fenomen de "dat in nas", care se pare ca se rezolva prin remapare.. Ca idee la mine in carte scrie in oras 10 (benzina) dar ajung linistit la 15. Cum spunea si d-l @KAROLOKW consumul depinde foarte mult de greutatea pedalei de acceleratie.

Editat de tavi_ro
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

As dori sa stiu consumurile la masina de mai sus, intentionez sa achizitionez una in viitorul apropiat si nu prea am incredere in cifrele oficiale. Multumesc anticipat.

totul se reduce zic eu,la numarul de la pantof

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Am citit cu ceva timp in urma unul dintre cele mai reusite articole legate de consum. :old nu imi mai aduc aminte unde, dar cred ca era promotor sau un site asemanator. Tot din amintiri zicea acolo un consum ceva intre 5.x si parca 12.x la 100. Testul era facut cu diverse incarcari ala masinii, cu diverse tipuri de condus si pe diverse tupuri de drumuri. Pe mine unul la vremea aia m-a edificat in legatura cu consumul la Duster. Depinde de multi factori - la fel ca si la oricare alta masina.

Pentru cei care ridica piatra, nu am Duster, si da mi-ar placea unul (da acu mai mult imi place un E39) ... si toate dupa patrol ... si consumul nu mai conteaza :ha:

LE: articolul

Editat de opinion
Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Consumul meu, pe diesel, in oras nu a scazut sub 8.6% ( nici din calcul plin la plin) si am ajuns cand a fost mai frig, pe la 10.7%.

Extraurban am avut, la mers pe autostrada cu 110km/h -> 5.8% si daca merg normal ( 120-130km/h) intre 7.2% si 7.8% in functie de cat de violent accelerez la depasiri si cat de des.

Daca sar peste 130km/h, consumul extraurban, sare spre 8-9% chiar si pe diesel, dar eu am piciorul greu (asa mi-au zis amicii)

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Daca Duster-ul este prima masina sa zicem, de teren, te gandesti si la consum insa, daca vine dupa o balenna cu consum mediu de 13-14 litri, cred ca trebuie scos din ecuatie consumul... Oicum e mult mai redus, iar la acelasi nr. de km. pacursi faci o economie de cel putin 50% la combustibil.

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

da de ce te sperie consumurile? sunt absolut normale:)

Inseamna ca-s eu mai sperios... Vorba aia: ma sperie lucrurile "normale"... :grin:

Totusi, la o masina de ~1300kg, e mult 15L/100km, oricata talpa ai avea. Ca presupun ca nu s-a mers gen rally. Dar recunosc ca e prea relativ subiectul cu consumul la masina, asa ca nu ma mai bag.

Eu ma gandesc ca in cazul anvelopelor at si mt profilul, amprenta si abia apoi greutatea ar creste consumul..

Pai profilul si carcasa da masa anvelopei. Fiind un corp in miscare, frecarea este mai putin importanta decat masa si efortul motorului + transmisiei de a invarti roata. Mergem pe ideea de AT sau MT la dimensiunea standard a masinii, nu mai mare.

Link spre comentariu

At sau mt la dim standard nu prea sunt dar apropiate exista legat de consum inyradevar e relativ si tine de wxtrem de multi factori si da 15% emult totusi si pentru duster dar nu nemaivazut

Personal am amixi rulotisti care cu dusterul tractor cu rulota deaia mare dupa ziceu ca mananca la 120 pe autostrada cam 12-14 in functie de greutate drum...etc eu personal cu yjul mergand afara si oras am scos o medie de 8-9 la suta mers normal resrul e discutie interminabila ca sigut altul merge altfel decat mine si sigur scoate mai mult sau mai putin...relativ alt exemplu cum altii scot cu loganul clasic4,5 la suta la mine nu a scazut sub 6 ... Deci:)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare