Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Donatie piese ARO 244 ?

lucianHHO

Postări Recomandate

Re: Donatie piese ARO 244 ?

Cam greu cu donatul mai ales la piesele de Aro care sunt din ce in ce mai greu de gasit (cele romanesti care sunt mult mai bune calitativ fata de chinezarii). Am avut pe la inceputul lui 2014 la vanzare planetare, cardane, bascule inferioare si superioare, amortizoare si bare stabilizatoare. Vazand ca nu s-au vandut in cateva luni si vrand sa scap de ele de prin curte am spus ca le donez Atunci s-au gasit cativa clienti care ar fi vrut sa le si livrez la ei la usa. Pai...dupa ce ca sunt gratis...mai vrei sa ti le si aduc la poarta? Si atunci am zis "SA VA :fk2 " si le-am dus la fier vechi impreuna cu alte fiare care ocupau locul degeaba.

Nu are de ce sa-ti fie rusine, nu bagi mana in buzunarul nimanui. Piese ceva mai ieftine mai gasesti prin zona Campulung dar nu pe net pentru ca magazinele din zona au inceput sa practice preturi prohibitive ci la cei care mai dezmembreaza Aro acolo, pe plan local.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare