Mugur Iacob Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Buna ziua dragilor, Am lipsit cam mult dar revin cu o intrebare extra OFF-road. Ma intereseaza de la cineva care are 3 copii si a reusit sa puna in masina 3 scaune de copil pana 3 ani, deci intrebarile sunt: - in ce model ati vazut ca incap sigur 3 scaune de copil pe bancheta din spate..???? In octavia...va spun eu ca nici o sansa... Am cauta pe net, si variantele ar fi Ford Galaxy....in rest toti vanzatorii de la dealerii auto...habar nu au de nisa asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Fiat Multipla, Honda FR-V, in principiu masini cu scaune individuale si nu bancheta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Galaxy, Alhambra, Sharan au scaune de copii incorporate in scaunele din spate. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Renault Grand Espace! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Partner,Berlingo modelul nou sigur Kangoo la fel.Modelele vechi poate numai anumite tipuri.Touran si Caddi dar trei modele diferite de scaune.Si marimi diferite binenteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Am vrut sa scriu Octavia dar ai taiat-o din start de pe lista.Adevarul este ca nu am incercat decat cu doua bucati pe scaune si cu spatiul acela gol in mijloc.Zici ca acolo pe mijloc nu mai incape unul? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Chrysler/Lancia Grand Voyager/Voyager 7 locuri (unele sunt si AWD) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? In Sharan ,Alhambra,Galaxy de departe cele mai comode dupa Multivan Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? in logan mcv modelul vechi cu doua usi in spate garantat incap 2 cu izofix ca doar doua prinderi ai dealea si unul deala de se prinde cu centura, in patrol scurt incape cu chinuiala pe laterale cate un scaun iar pe mijloc o pernuta deaia sub fund si nici loc la cap nu prea au daca sunt mai inaltuti copii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Cel mai lejer si fara batai de cap, Transporter, Caravelle,Multivan,Vivaro,Trafic si lista poate continua. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Depinde si de tipul scaunului... sunt unele care au baza larga si ocupa mai mult loc. Eu am vazut si in ford mondeo 3 scaune de copil. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin.florea Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Mie mi-au incaput 3 scaune de copii (2 cu fata si unul cu spatele(cel pentru copii sub un an)) atat in passat cat si in pajero lwb. Smecheria este sa nu folosesti sistemul isofix. Isofix-ul te faca sa pierzi pe laterale centrimetri buni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Mie mi-au incaput 3 scaune de copii (2 cu fata si unul cu spatele(cel pentru copii sub un an)) atat in passat cat si in pajero lwb. Smecheria este sa nu folosesti sistemul isofix. Isofix-ul te faca sa pierzi pe laterale centrimetri buni. Domnilor, Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Salutare, Revin cu noutati poate ajuta si pe altii....Noutati pracmatice nu vorbe goale....... 3 scaune cu isofix nu incap nici in Ford Galaxy.....restul nu mai vorbim ca tot ce e 7 locuri sunt sub Galaxy Solutie - scaune mai mici si anume latime de 40 cm FARA isofix...am gasit la Chicco la ei la magazin - super Doamne acolo am probat Sambata de ma dor mainile cate am carat si probat Gasit 3 scaune fara isofix ( xspace ca model) latime 40 cm in partea de sus cea mai lata - scaunele sunt pentru copii pana la 18 kg deci vre-o 4 anisori...( eu am una de 3ani si 2 de 1 un an), deci cel putin 1 an am rezolvat problema pana face acea mare 4 ani ....apoi vedem ce facem... Deci eu personal am pus 3 scaune in scoda Octavia 2 facelift si in Octavia 3 merg...sunt inghesuite dar se prind bine in centuri si sunt ok momentan... Sa fie de folos si la altii ....ca nici un dealer ....Ford,Porche,Opel,Hyunday....nu mi-au dat o solutie clara...si habar nu aveau daca incap sau nu in megamasinile lor de 7 locuri. Apropo mai exista si http://www.multimac.co.uk/home Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? De ce nu incerci un Van?...sunt si versiuni mai accesibile la pret decit faimosul Transporter. Cred ca ar fi mai potrivit pentru nevoile tale actuale. Ford Tourneo, Renault Trafic Combi.. Editat Martie 30, 2015 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? George, masina va fi si masina de zi cu zi a sotiei....care conduce bine dar totusi un van....cred ca e cam mult pentru ea, apoi nevoile noastre pentru o masina asa mare sunt poate de 2-3 ori pe an.. Am un an la dispozitie sa ma gandesc si sa caut variante dar inclin spre Galaxy sau sharan....sa vedem ce pica..Dupa un an creste bazdagania cea mare si nu cred ca mai incape in scaunul actual..vedem poate incercam un inaltator... Asa daca ma iei cu van iti pot spune ca noul vito...ma face sa salivez....:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? Salut Mugur, Ai pus toate 3 scaunelele cu fata la sensul de mers? Ai incercat si unul cu fata (pentru cea mare) si 2 cu spatele (pentru gemeni)? Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: In ce masina incap 3 scaune auto de copii??? WW Touran? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate