Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme la virare cu fata cuplata Cherokee 2.5 td din 2000

sorin13

Postări Recomandate

Re: probleme la virare cu fata cuplata Cherokee 2.5 td din 2000

Nu cred ca are rapoarte diferite,probabil omul este la primul 4x4 sau cu siguranta la primul de acest gen.

Cupleaza pe 4x4 si mergi pe asfalt cateva sute de metrii in linie dreapta cu viteza mica,daca masina nu sare sau se infraneaza sau orice alt simptom ciudat atunci rapoartele sunt bune si este doar o chestiune de timp pina te obisnuiesti.

Acum fa aceasta proba doar ca sa verifici,in rest 4x4 doar in teren cu aderenta scazuta.

Cunosc sentimentul pentru ca si eu am patit fix acelasi lucru Cherokee fiind prima mea masina 4x4 si cand am vazut cum face m-au trecut transpiratiile pina cand cateva persoane m-au lamurit cum sta treaba si facand bascalie de mine.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme la virare cu fata cuplata Cherokee 2.5 td din 2000

daca te rog ai putea sa exemplifici "diferenta de rapoarte"? ca sa inteleg si eu mai bn. ms mult

Acuma ,ca nu mai esti chiar asa de nou te rog sa citesti/recitesti Regulamentul .O sa vezi ca aici se pune mare baza pe gramatica limbii romane (fara prescurtari,cu litera mare ...)

...cat depre problemele tale ,te sfatuiesc sa mergi la un service care are habar de 4x4 .

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare