tantarcristian Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Puteti spune va rog care este ET- ul la rotile de feroza stock? Un prieten a cumparat o feroza ridicata cam 3 cm body lift si vreo 4 cm din suspensie si nu stie ce et sa puna la jenti ca sa stea bine pe drum .Acum are niste jenti din aluminiu destul de groase 8 j care trebuie schimbate si nu stiu ce off-set au.Directia merge destul de greu fata de feroza mea care are jenti stock. Cauciucurile de pe jentile de aluminiu sunt 225/70/15 Multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: et la feroza stock Din ce stiu eu, jantele stock de Feroza sunt 5x139,7, gaura centrala 108mm ET=0 Sper sa am informatia corecta:old It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: et la feroza stock Feroza cu jante stock are Et Cu plus 25 parca. Am eu acum jante cu et 0 si sunt la nivel cu overfenderul aproape. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: et la feroza stock Teddy bear are dreptate: http://www.wheel-fitment.com/car/Daihatsu/Rocky%20(1987%20-%201992)/ Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tantarcristian Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: et la feroza stock Multumesc mult ,inseamna ca trebuie sa ma duc vreo - 40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: et la feroza stock Ce treaba are ET-ul cu latimea cauciucului?Sau ce vrei sa faci ca eu nu inteleg? Janta cu J8 este prea lata pentru cauciucurile 225/70/15. Sa puna tot jenti stoc de tabla, daca iesiti in teren nu se merita sa le stricati pe alea de aliaj. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tantarcristian Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: et la feroza stock pai asta vrem si noi sa punem jenti originale cu j6 pentru ca astea sunt prea late. Problema este ca trebuie intoarse pentru ca masina este ridicata vreo 6 cm ....si nu stiu cat de mult sa le scot inafara fata de original avand in vedere ca este inaltata destul de multisor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Re: et la feroza stock Inaltata 3 cm din body si 4 din suspensie.Ce metoda a fost folosita la suspensie, cum s-a ridicat masina 4 cm? Legat de ET nu stiu ce sa zic ca nu sunt fanul jentilor intoarse. O janta originala second costa cam 100-150 daca mai adaugam si manopera pentru intors cred ca urci la 400-500/janta daca nu mai mult cu tot cu vopsit, sablat.La banii astia cred ca se gaseste un set de jante noi. Ei zic ca cu jante J6 si gume 225 sta destul de bine masina chiar daca este inaltata. Editat Martie 12, 2015 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: et la feroza stock Daca aplici principiul valabil in majoritatea cazurilor: "cu cat inalti, cu tot atat latesti", la inaltarea de 6cm ar fi nevoie de ET=-30 pe care il mai poti reduce prin folosirea unor gume mai late fata de echiparea stoc. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: et la feroza stock Eu am BL 3cm si SL 4-5cm(arcuri cu 5 foi si barile de torsiune stranse), deci cam exact ceea ce aveti voi. Am jante de Jimny 5.5J & ET +5 si flanse de 30mm. Masina sta bine. Vreau sa intorc jantele si sa dau flansele jos. Jantele le poti intoarce la 400-500lei(intors/sablat/primer). Sunt maimulti colegi de forum care fac operatiunea asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: et la feroza stock Salutare eu am pus jante de tabla cu unt ET de -25 noi cu anvelope BF/MT 235/75/15 arata si merge impecabil iar zgomotul la rulare este super ok dar masina este ridicata aproape 8 cm din suspensie si body. Am dat pe janta noua 70 euro cu tva. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: et la feroza stock Salutare eu am pus jante de tabla cu unt ET de -25 noi cu anvelope BF/MT 235/75/15 arata si merge impecabil iar zgomotul la rulare este super ok dar masina este ridicata aproape 8 cm din suspensie si body. Am dat pe janta noua 70 euro cu tva. De unde? Aliaj, sau tabla? Ce latime? Au asa ceva si cu d=16"? Cu multumiri. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 (editat) Re: et la feroza stock De unde? Aliaj, sau tabla? Ce latime? Au asa ceva si cu d=16"? Cu multumiri. Salutare ai linkul de unde am cumparat jantele mai departe cere mai multe detalii Numai bine TRIMITE-I LINK-UL PE PM ! Editat Martie 14, 2015 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tantarcristian Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: et la feroza stock Am pus pana la urma jante de la Dots cu j7 si et -12 ...ies putin din aripa dar putin . suportabil a iesit foarte bine . Multumesc mult tuturor de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: et la feroza stock Pozeeeee. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: et la feroza stock Salutare ai linkul de unde am cumparat jantele mai departe cere mai multe detalii Numai bine TRIMITE-I LINK-UL PE PM ! Scuze fara intentie pe viitor am sa trimit link pe PM. Multumesc de intelegere Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
secu mihaita Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: et la feroza stock Salutare.Promit ca am sa revin cu mai multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: et la feroza stock Am intors jante de Jimny / 5.5J. ET-ul a iesit ~ -40. A trebuit sa pun over fendere din cauciuc ca sa mai vad ceva pe geamurile laterale in teren. Am anvelope 30/9.5/15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: et la feroza stock Am intors jante de Jimny / 5.5J. ET-ul a iesit ~ -40. A trebuit sa pun over fendere din cauciuc ca sa mai vad ceva pe geamurile laterale in teren. Am anvelope 30/9.5/15. Aditza, am vazut ca ai avut flanse. Daca le mai ai, sunt eu interesat de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: et la feroza stock Aditza, am vazut ca ai avut flanse. Daca le mai ai, sunt eu interesat de ele. Le-am dat din decembrie . :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate