florin1 Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Pe parasolar este o eticheta care arata ca este interzis sa mergi cu masina inclinata in lateral .Posibil sa sara ceva la ea la pinioane ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Salut Pe parasolar este o eticheta care arata ca este interzis sa mergi cu masina inclinata in lateral .Posibil sa sara ceva la ea la pinioane ? te rugam, poti pune o poza? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Salut Salutare Daca e vorba de semnul cu interzis si o masina inclinata pe o panta cred ca e vorba de indicatie de siguranta. Mai pe romaneste "Nu merge cu masina inclinata ca risti sa te dai peste cap" :) Spor robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Salut Pe parasolar este o eticheta care arata ca este interzis sa mergi cu masina inclinata in lateral .Posibil sa sara ceva la ea la pinioane ? o poza face cat o mie de cuvinte,ciudat totusi ce spui acolo Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Salut Posibil sa sara ceva la ea la pinioane ? Orice ar fi, faci mișto, nu? Doar nu crezi ca mașina are componente montate într-un echilibru precar și dacă nu mai stă orizontala se amesteca piesele în ea... Dacă e asa, să nu mai iei curbele în viteză, că centrifuga are acelaşi efect :sh2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Stickerele de pe parasolare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Mai bine uniti sectiunea "Dacia Duster" cu sectiunea de "Bancuri", ca e cam tot aia. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Stickerele de pe parasolare. Din ce ma duce pe mine mintea, cele doua stickere sunt de AVERTIZARE si recomanda citirea manualului de utilizare al masinii pentru lamuriri suplimentare. Primul atrage atentia asupra conducerii pe drumuri cu inclinare laterala, interzicearea conducerii cu viteza in curbe(lucruri total logice in cazul unei masini cu centrul de greutate mai sus decat o berlina) si purtarea centurii de siguranta. Cel de-al doilea se refera la modalitatea de montare a unui scaun de copil in cazul masinilor prevazute cu airbag. Din ce stiu eu, grupul Renault-Nissan nu este singurul care face astfel de avertizari... Deci, unde este problema? (In opinia mea, problema este necitirea cu atentie a manualului de utilizare... dar asta e cu totul alta discutie) Mai bine uniti sectiunea "Dacia Duster" cu sectiunea de "Bancuri", ca e cam tot aia. :ha: Pe ce motiv? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut si eu cred ca face referire la manualul utilizatorului.baga un ochi prin el si vezi ce te invata.probabil unghiuri de inclinare si minuni din asteafiind in UE exista niste norme care trebuie sa fie prezente in manualul masinii in functie de model si marca Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Pe ce motiv? Pai ma gandeam ca poate e un banc, topicul asta... :grin: Si cam toata informatia despre Duster e un banc, iar lumea o ia de buna. Iar unii o pot pati grav, apoi. La Tabla Butii prin septembrie, erau unii sa-si lase planetarele pe acolo, dupa ce si-a infipt Dusterul cu botul intr-un sant adanc, si s-a fortat sa iasa singur, chiar daca ne-am oferit sa-l ajutam. Si erau si vreo 5 sau 6 in masina. Dar daca omul o fi vazut prin reclame cat de tare e Dusterul, nu s-a umilit in fata unor Pajero... Unora le place jazzul, altora le place bancurile... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Optimus, hai sa nu ne legam de reclame si de efectul lor (iti mai aduci aminte:"Colgate intareste ouale" ?). Cine iese in teren fara a-si cunoaste masina, parerea mea e ca-si merita soarta. Prima obligatie a oricarui sofer este sa citeasca manualul de utilizare al masinii, macar ca sa stie la ce folosesc butoanele din bord, nu crezi? Cat despre ce si cat poate Duster-ul, este un alt topic in care si-au expus parerile destui. Duster isi are locul lui atat in teren cat si in peisajul auto... despre rest, nu uita fraza:"Extremul meu nu este extremul tau!":h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Bine, atunci, strict on-topic: dusteristi, mergeti cu masina doar in plan perfect orizontal, respectati stickerul din masina! sa nu va sara ceva piese din/de pe ea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Si cam toata informatia despre Duster e un banc, iar lumea o ia de buna. Iar unii o pot pati grav, apoi. Cu toate ca sunt mandru ca Romania este una printre tarile Europene care are o fabrica de masini,aici iti dau dreptate.Fara nici o jignire pt detinatori,mi se pare exagerat pretul dusterului,pt performante,dotari si finisaje,iar aici iti dau dreptate.Totusi cred ca din cate masini am ma condus pina acum(noi),pe niciuna nu am vazut acel sticker,o fi vrand fabricantul sa zica ceva,dar numai el stie ce,iar pt asta ma gandesc ca este in manual o explicatie Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 (editat) Re: Salut hai sa nu fim rau intentionati (din nou)... Uitati aici: Subaru Forester 2014: http://www.cars101.com/subaru/forester/forester2014.html ceva "vapor" american: http://www.fourwheeler.com/vehicle-reviews/1310-2014-four-wheeler-of-the-year-day-3/photo-16.html Jeep Wrangler: DOT requirement: http://www.carsandracingstuff.com/library/articles/2622.php ptr cine nu stie DOT = Department Of Transportation in USA... ...dar desigur ca Duster este cel mai penal si cel mai prost, si din cauza acestui actibild, printre altele.... :uameni ca sa nu va mai faceti sange rau, este o norma (Europeana, si in USA) prin care se cere ca toate masinile din clasa SUV (care au centru de greutate mai ridicat si pot si circula cu viteze mai mari, pe autostrada de exemplu) sa aibe acest actibild ...asta ptr a se evita procese (nu e cazul in RO, dar prin US si alte tari procesele sunt sport national) prin care cetateanul abordeaza niste serpentine cu SUV-ul ca si cum ar fi cu BMW-ul tunat si apoi se plange ce s-a dat peste cap si da in judecata producatorul masinii si administratorul drumului. actibildul este stupid prin mesaj, fiindca orice om cu o minima experienta in sofat stie ca daca abordeaza curbele cu viteza intr-o masina inalta se poate rasturna, deci nu are nevoie de actibild sa stie asta...dar sa nu uitam ca exista si soferi incepatori/neexperimentati, ca sa nu spun chiar rau intentionati (procesomani) ... actibildul asta e ceva de genul ce am vazut pe un cub de unt (de ala mic la un restaurant) , scria mare: ATTENTION, MAY CONTAIN MILK ! ... pai in p.oola mea, daca e unt, atunci AR TREBUI sa contina lapte, nu sa pui avertisment ca POATE contine lapte...dar na... civilizatia, occidentul, procese, etc... Revenind ON TOPIC, actibildul de pe parasolar are urmatoarele intelesuri: - masina este inalta, se poate rasturna pe inclinare laterala - nu conduceti cu viteza in curbe (ca va puteti rasturna) - purtati centura de siguranta Editat Martie 19, 2015 de l_stoian79 1 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut Se pare ca nu am fost cu masini destul de noi.Noah mersi de informare,omu cat traieste tot invata:old Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Salut ... actibildul este stupid prin mesaj, fiindca orice om cu o minima experienta in sofat stie ca daca abordeaza curbele cu viteza intr-o masina inalta se poate rasturna, deci nu are nevoie de actibild sa stie asta...dar sa nu uitam ca exista si soferi incepatori/neexperimentati, ca sa nu spun chiar rau intentionati (procesomani) ... Despre asta vorbeam si eu, dar faceam si un spirit de gluma... Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar nu m-am putut abtine. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate