Mosor Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Sau poate diferit, singurul compatibil(dar eu unul nu il recomand pentru ACE) e Ravenol SSF cu acelas cod ca cel de LR : STC50519, daca e PSF sau stiu eu ce alta minune mai bine nu faceti experimente, pompa ACE e FOARTE sensibila la tipul de ulei, e vorba de presiuni pana la 135 Bar in sistem, caseta de directie nu e pretentioasa pentru aia nu conteaza, filtrul din modulatorul de ACE e calibrat exclusiv pentru lichidul original ACE de la LR, orice alte densitati sau vascozitati pot da sistemul peste cap, am vazut cazuri cand dadea cod de eroare pe presiune numai din cauza lichidului inadecvat...in rest fiecare face ce vrea dar puteti face comparatie sa vedeti diferente, densitate LR=860, Ravenol=870, index de vascozitate LR=206, Ravenol=300, vascozitate la 40C LR=26.5, Ravenol=16-23, etc 1. http://www.ulei-ravenol.piese-autonext.ro/ulei-transmisie-ravenol-ssf-special-servolenkung-vw-mb-1l 2. http://www.southernlubricants.co.uk/aqadmin/media/uploads/55350611966e2/Cold%20Climate%20Power%20Steering%20Fluid.pdf daca va uitati in linkuri pentru cel original se pune accent pe ACE iar la Ravenol se vorbeste doar de servodirectie...chestia asta cu ACE e mult mai complicata decat pare Singurul ulei pe care cei de la Ravenol il recomanda similar cu cel Land Rover este SSF.Eu inca nu am avut probleme cu masina din cauza lui si sper sa nu am. Am sa va anunt daca patesc ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 chestiile astea cu uleiul nu se intampla de pe o zi pe alta, e vorba de mii de kilometri, dar daca pica pompa de ACE dupa vreo 20.000 tot nu e bine, as vrea sa stiu la cat recomanda producatorul schimbarea SSF in sistemul de ACE totusi...ca ala original e pe viata, doar se completeaza la 72.000 cand trebuie schimbat filtrul. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danic Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare! Am si eu aceeasi problema ca și voi (Mosor si Corse) cu caseta de direcție, adică pierde lichid cam 200ml pe luna și nu pare să aibă joc sau alte minuni. M-ar interesa varianta cu recondiționare, reparare. Îmi puteți recomanda un service serios in București? Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare, ce masina ai?caseta e clasica cu cremaliera sau cu melc? Da-mi de stire si poate te pot ajuta. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare, ce masina ai?caseta e clasica cu cremaliera sau cu melc? Da-mi de stire si poate te pot ajuta. Numai bine Salut, tipul masinii e in titlul topicului, iti atasez schema casetei, daca poti reconditiona asa ceva(sau stii pe cineva) da-ne la toti de stire ca s-ar putea sa ai mai multi clienti:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 (editat) Salut, se poate face.cost 1000 lei plus tva, factura si garantie un an.problema e cu durata, minim 3 zile de la primire, de obicei 4 sau5.seamana cu aia de renault kerax de 40 tone ...numa bine,10bete Atasat foto cu doua cremaliere de ducato, una originala, cealalta remanufacturata cu rectificare, cromare dura si iar rectificare,fara aceste operatii inlocuirea kitului de simeringuri si garnituri e frectie.Cam asta-i diferenta intre ce fac eu si ce fac restul, kiturile de garnituri sint mai mult sau mai putin de aceeasi calitate la toti.numa bine,10 bete Editat Iulie 7, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salut, se poate face.cost 1000 lei plus tva, factura si garantie un an.problema e cu durata, minim 3 zile de la primire, de obicei 4 sau5.seamana cu aia de renault kerax de 40 tone ...numa bine,10bete Ai mai facut o asemenea caseta pana acum? Ai reconstruit melcul din ea? Da-ne mai multe detalii inclusiv unde te gasim. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare, Da-mi o caseta si daca nu iti place ce iese e din partea casei. Din pacate la mine nu se poate repede, daca nu te deranjaza e ok, cromarea pieselor deteriorate si rectificarea dureaza, depind de oameni din cluj care o fac, in bucuresti nu am gasit calitate, doar rapiditate.Placarea cu crom se face incet si bine sau repede si strat poros, lucru pentru care nu imi permit sa ofer garantie.prefer sa nu iti fac decit sa iese prost.Daca uzura este peste ce se poate remedia iti spun si nu costa nimic .Eu stau in Catelu, linga bucuresti.Daca vrei ne vedem miine sa vorbim.0735259990 da- mi de stire, numa bine, 10 bete Eu mai sint disponibil miine si luni, dupa aia plec in delta pina martea viitoare, am nevoie de ceva timp pentru mine, ma resetez din cind in cind Decit prost mai bine deloc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Asta e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Asta e @mariusg si @sierrafery se refera la cealalta varianta de caseta, cu melc. Interesul e mare pentru ca inca nu s-a gasit o varianta de reparare corespunzatoare, nici in tara nici in alta parte:wink: Aici ai pozele pentru Disco 1 si Disco 2: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare, cu cremaliera fac frecvent, cu melc sau recirculare de bile mai rar. Cele de camioane mi-au iesit pina acum, nu vad motive sa nu iasa si restul.oricum, dupa cum am spus, daca se poate face se face, daca nu ,iti spun.daca nu e clientul multumit nu se plateste lucraRea.faceti rost de una praf si daca va place cum iese dupa reparatie inchidem discutiile,ne rezumam decit la cit face si in cit timp. Orice caseta vine cu factura , garantie un an,probata la 150 bari pe stand Numa bine si cautati una caseta varza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 @mariusg si @sierrafery se refera la cealalta varianta de caseta, cu melc. Interesul e mare pentru ca inca nu s-a gasit o varianta de reparare corespunzatoare, nici in tara nici in alta parte:wink: Aici ai pozele pentru Disco 1 si Disco 2: [ATTACH=CONFIG]244608[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]244609[/ATTACH] Ati vorbit si cu cei de la Targoviste? Stiu ca au mai reparat astfel de casete chiar pentru unii colegi de pe forum de aici ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danic Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 @mariussg si ferry: Multumesc pt precizari si promptitudine! @ 10bete: vorbim cand te intorci din concediu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare, am revenit pe uscat.da de stire ce te doare la caseta, curge, bate , sau ambele?o ai data jos sau e pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare! Am si eu aceeasi problema ca și voi (Mosor si Corse) cu caseta de direcție, adică pierde lichid cam 200ml pe luna și nu pare să aibă joc sau alte minuni. M-ar interesa varianta cu recondiționare, reparare. Îmi puteți recomanda un service serios in București? Mulțumesc Am avut aceeasi problema, acum 3-4 ani, si am rezolvat cu schimbarea setului de garnituri de la axul de iesire. Pierdeam 1 litru la cateva zile. A fost un chin depresarea bratului de pe ax, dar restul a fost simplu, relativ. Axul se corodeaza acolo unde vine simeringul, si trebuie slefuit bine, "circular". Pentru demontare si montare, e nevoie de ridicarea motorului si slabirea suportilor, nu e prea greu, dar alta solutie nu am gasit. Nu mai curge de atunci, cred ca am 2-30 mii sau pe acolo. Uleiul e simplu, rosu. La ACE, original LR, se schimba si filtrul... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Am avut aceeasi problema, acum 3-4 ani, si am rezolvat cu schimbarea setului de garnituri de la axul de iesire. Pierdeam 1 litru la cateva zile. A fost un chin depresarea bratului de pe ax, dar restul a fost simplu, relativ. Axul se corodeaza acolo unde vine simeringul, si trebuie slefuit bine, "circular". Pentru demontare si montare, e nevoie de ridicarea motorului si slabirea suportilor, nu e prea greu, dar alta solutie nu am gasit. Nu mai curge de atunci, cred ca am 2-30 mii sau pe acolo. Uleiul e simplu, rosu. La ACE, original LR, se schimba si filtrul... se foleseste acelasi ulei si la servo siACE ...NICIDECUM ..ROSU !!! alta culoare si alte proprietati.. nu mai dezinforma lumea ..ca nu da bine pentru tine..stima SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Se poate folosi si ATF rosu LA DIRECTIE, e prevazut in manualele pt. N.A.S. cu conditia sa nu existe riscul ca temperatura sa scada sub -20*C. In concluzie eu nu l-as recomanda pt. plaiurile noastre NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Se poate folosi si ATF rosu LA DIRECTIE, e prevazut in manualele pt. N.A.S. cu conditia sa nu existe riscul ca temperatura sa scada sub -20*C. In concluzie eu nu l-as recomanda pt. plaiurile noastre aveti dreptate!! din X.. ani de dezmembrari LR DISCOVERY ..am observat aceeasi culoare a uleiului in ambele rezervoare respectiv ..la D2 .. ace+servo..STIMA!! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 (editat) Re: caseta de directie Discovery 2 Bus-ule...ma cam vanezi pe vreo doua topicuri, ai vreo problema? Eu am spus ce am pus eu in masina, ca nu aveam lichid LR. Apropo...la voi la Pucioasa...un 911 "accidentat bine" acum cativa ani, iti spune ceva? Cred ca ne-am cunoscut. Editat August 9, 2015 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Se poate folosi si ATF rosu LA DIRECTIE, e prevazut in manualele pt. N.A.S. cu conditia sa nu existe riscul ca temperatura sa scada sub -20*C. In concluzie eu nu l-as recomanda pt. plaiurile noastre O sa-l schimb si eu Ferry(desi am trei ierni grele cu uleiul asta), problema era reparatia casetei, pe care am pacalit-o cu kit-ul de 30 de lire. Vroiam sa spun ca a rezistat pana acum , in caz ca mai e cineva interesat de solutie. Dar poate pica oricand, oricum, a depasit perioada de 2 ani cat era garantia la una noua. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Bus-ule...ma cam vanezi pe vreo doua topicuri, ai vre-o problema? Eu am spus ce am pus eu in masina, ca nu aveam lichid LR. Apropo...la voi la Pucioasa...un 911 "accidentat bine" acum cativa ani, iti spune ceva? Cred ca ne-am cunoscut. Numai Bine! nu este relevat ca am avut un porche 911!! nu te retin doar atat!! te astept cu drag la pucioasa!! dar cele spuse de tine se contazic ..nu din punctul meu!!! din scripte<<<. SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 scuze!! tuturor celor ce se cred ofensati!! de aceea nu postez pe acest forum!am vorbit in cunostiinta de cauza ..sau ..din dream.. respect tututor!! mai ales comunitatii!!! LAND ROVER DISCOVERY!! scuze!!!... SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Salutare. am implinit 8luni si 10.000km de cand am reparat caseta de directie si inca nu au aparut probleme.Va voi tine la curent daca se intampla ceva.Prin off-road n-am mai fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: caseta de directie Discovery 2 Intr-un final am reparat si eu caseta de drectie la disco I ....la targoviste. Sa astept cateva luni s avdem ce si cum...dar din cate am aflat omul //Ing.Traian e meserias. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Re: caseta de directie Discovery 2 Intr-un final am reparat si eu caseta de drectie la disco I ....la targoviste. Sa astept cateva luni s avdem ce si cum...dar din cate am aflat omul //Ing.Traian e meserias. Salut! Cat te-a costat reconditionatul casetEI disco 1? Editat Decembrie 11, 2015 de Astral LA ... se pune doar cand te duci undeva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate