Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Senzor lichid de racire

suzimm

Postări Recomandate

As vrea sa va cer o opinie, am un nissan navara din 2000 si suspectez ca mananca prea multa motorina . Pompa merge bine, injectoarele sunt ok. am observat in bord ca indicatorul de la lichidul de racire se misca foartea aiurea, cand e jos , cand e sus, cand iar coboara si asta dupa ce in mod normal ar trebui ca tempertura sa fie la 90 grade. E posibil sa fie dus vreun senzor si din cauza asta sa manance mai multa motorina?
audi a4b8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Senzor lichid de racire

Mai degraba o problema de electronica a bordului . Lichidul de racire are o inertie termica destul de mare si chiar daca este defect termostatul , odata ajuns la temperatura optima nu se raceste brusc , doar pentru ca deschide termostatul.

Ar putea fi si de la ceva fire intrerupte sau mufa cu probleme.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Re: Senzor lichid de racire

Mai degraba o problema de electronica a bordului . Lichidul de racire are o inertie termica destul de mare si chiar daca este defect termostatul , odata ajuns la temperatura optima nu se raceste brusc , doar pentru ca deschide termostatul.

Ar putea fi si de la ceva fire intrerupte sau mufa cu probleme.

Problema s-a rezolvat. Firul era intrerupt langa senzor. L-am lipit si acum sta cum trebuie pe bord. Consumul se pare ca era marit din cauza de talpa ))). Am reusit sa scot un consum acceptabil pentru o navara de 9% acum.

Multumesc pentru opiniile voastre!

audi a4b8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare