sorin iuhas Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Salut. Nu vreau sa va deranjez cu problemele mele dar va solicit putin ajutorul. Am nevoie de o volanta pentru nissan terrano ii 2,7 diesel de 125 cai din 2001, iar pe original e mai scumpa decat masina. Se pot folosi si cele de la dezmembrari? Ce sa verific la ea sa nu fiu fraierit cand o cumpar. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Volanta nissan terrano ii Salut. Nu vreau sa va deranjez cu problemele mele dar va solicit putin ajutorul. Am nevoie de o volanta pentru nissan terrano ii 2,7 diesel de 125 cai din 2001, iar pe original e mai scumpa decat masina. Se pot folosi si cele de la dezmembrari? Ce sa verific la ea sa nu fiu fraierit cand o cumpar. Multumesc. salut la volanta din dezmembrari trebuie sa verifici coroana sa nu fie uzata dantura si sa nu aiba fisuri in zona unde calca discul si trebuie sa ai grija la diametru ,la 125 cai are 250 iar la motorul de 101 cai are 240 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Volanta nissan terrano ii apoi orice dezmembrare OK ar trebui sa schimbe produsul daca nu mere. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate