Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

care este cea mai buna statie?

ph98him

Postări Recomandate

Re: care este cea mai buna statie?

La popesti Leordeni pe centura ,in parcarea de TIR are pravalie Sevil ,poti merge la el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dACA NU TE-AI LAMURIT INCA iti relatez din experienta mea,amator.

Pentru ceea ce vrei tu,exclusiv off-road,orice cutie de chibrite cu numele de statie CB iti este buna.Ai nevoie de o emisie-receptie pe 1-2 km.Daca cine ti-o monteaza si iti acordeaza antena se pricepe,un Midland ieftin bate 4-5 km in linie dreapta pe teren deschis.Un pachet ieftin il ai gata montat pe masina la aproximativ 300 lei.

Daca iti sta gandul la un Yaesu trebuie sa stii ca te costa( acum vreo 5 ani era) 3 000 lei doar statia.Mi-e lene acum sa vad cat costa azi.Pe langa pret trebuie sa tii cont si de personalitatea ta,daca nu te poti controla cateodata(nervi,alcool,orgoliu,etc) nici sa nu te apropii de Yaesu fiindca nu e limitata banda si poti interactiona cu politia,pompieri,aeroport,etc. Nu cred ca vrei sa dai declaratii de ce-ai emis in banda armatei ca erai beat sa zicem.

In alta ordine de idei trebuie sa stii daca-ti permiti sa gauresti caroseria pentru performanta maxima sau pui antena pe un capat de bara.O antena cu talpa e destul zic eu dar repede ti-=o da jos o creanga in padure.La viteza rezista in functie de dimensiunea talpii,traduci talpa 140 mm= garantat sta pe capota pana la 140 km/h.Sunt avantaje si dezavantaje.

Ca sa-ti exemplific,eu am pus antena fixa pe Mercedes (am gaurit plafonul) si cu statie Cobra model vechi (10W,7,8 reali)comunicam la 40 km pe sosea.(vreo 20 in linie dreapta tot erau).In schimb,daca intram subteran in parcare si uitam sa o culc,rupeam antena Megawatt 4000.Cu talpa nu te doare capul din asta,se culca singura fiindca-i permite magnetul.

Astea au fost doar sa ma justific,eu iti recomand cea mai ieftina statie si cea mai ieftina antena,daca este exclusiv pentru off road.In schimb iti recomand exclusiv cel mai bun electrician auto pentru calibrarea statiei,jumate calitatea receptiei sta in mana lui,daca nu stie lucra cu reflectometru poti sa ai mama statiilor si a antenelor,te bate unu cu Midland sau Alan .

Eu asta iti recomand,un pachet statie+antena+montaj pe la vreo 300,350 lei,sunt multe magazine care au oferta asta.Peste 1 an sau 2 cand o sa stii ce vrei de la o statie poti pune Stabor,president sau mai stiu eu ce performanta la 1 500-2000 lei.Pana atunci o sa vezi la altii si o sa alegi si in funtie de design,care de multe ori conteaza.

Scuza-mi nuvela,bafta!

Link spre comentariu

Multumesc in primul rand,apoi injur...iar...telefonul si nevasta care a dat bani pe el...si inventatorul autocorectului si...

Am incaruntit de cate ori am dat delete si am scris iar. :)

Link spre comentariu

Multumesc in primul rand,apoi injur...iar...telefonul si nevasta care a dat bani pe el...si inventatorul autocorectului si...

Foloseste o tableta... :ha::ha:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Functia de autocorectare se poate dezactiva rapid din setarile tabletei....si pe mine ma scotea din minti...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

statia nu stiu exact..maine o sa ma uit pe cutie si am sa postez si antena sirio ml 145..f ok ambele..atat pe emisie cat si pe receptie..am avut un drum la bistrita si exista acolo un domn MAX care se ocupa numai cu asa ceva(f profi omul)..i am explicat ce vreau sa fac cu statia...mai exact strict pt offroad si culmea..merge f ok si onroad:)..

recomand acest pachet..costul este undeva in jur de 600 ron..

Link spre comentariu

Daca vreodata o sa iti cumperi sirio megawat 4000, sa grijesti de ea ca si de ochii din cap :wink:

Si in ziua de azi plang dupa ea (furata de pe masina in timpul zilei, si culmea era cu montura fixa)

Intre timp am achizitionat Sirio ML145, dar nici nu pute pe langa ea .

Editat de autoclinic
Link spre comentariu

Prin urmare se confirma ceea ce ti se spunea mai inainte,cea mai buna statie e aia care o ai. :grin:

Sa-ti dea Dumnezeu experiente placute!

Sa nu te sperii cand o auzi pe Natasha dand comenzi la taxiuri in ukrainiana! :ha:

Bafta!

Link spre comentariu

Hai sa ` se gasesca doi` :)

Cu tot respectul, modul in care te exprimi este contradictoriu. Plus intrebarea ta, `cea mai buna statie` lasa loc la muuuulte comentarii. De exemplu, ce-ar fi sa intrebam acum, care e cea mai buna masina?

Cele bune!

dupa cum am spus doresc cea mai buna statie...nu ma intereseaza bugetul..cat poate sa coste??

si totusi costul este destul de mare pt o statie..

Link spre comentariu

Am urmarit topicul fara sa ma bag.

Exact ce banuiam s-a intamplat.

Nu a contat care e cea mai buna statie. A contat cine o vinde.

dupa cum am spus doresc cea mai buna statie...nu ma intereseaza bugetul..cat poate sa coste??

statia nu stiu exact..maine o sa ma uit pe cutie si am sa postez si antena sirio ml 145..f ok ambele..atat pe emisie cat si pe receptie..am avut un drum la bistrita si exista acolo un domn MAX care se ocupa numai cu asa ceva(f profi omul)..i am explicat ce vreau sa fac cu statia...mai exact strict pt offroad si culmea..merge f ok si onroad:)..

recomand acest pachet..costul este undeva in jur de 600 ron..

mi a placut la sirio 145 ca nu este f lunga si chiar este flexibila...

Cu alte cuvinte, am plecat de la cea mai buna statie, care nu putea fi decat din gama premium, cu pachete ce sar de 1.500 ron cu antena de 2m, cablu si difuzor, si am ajuns la o statie STROM cu antena de un metru si jumatate care au costat 600ron.

Ori nu te-ai documentat inainte ori te-ai lasat influentat de vanzator, ori a contat pretul.

STROM nu are nimic in comun cu statiile premium.

Daca intradevar vroiai cea mai buna comunicare nu faceai nici un compromis la antena. Luai fara sa discuti antena de 2m.

S-a mai discutat despre STROM, AVANTI si alte branduri romanesti facute in China.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74621-Ce-parere-aveti-de-statia-storm-turboextreme&p=836348&viewfull=1#post836348

PS. Te rog ca pe viitor sa folosesti cat de corect poti limba romana. Cu litera mare la inceputul propozitiilor, semne de punctuatie si cratime.

Cum noi ceilalti reusim, ar fi de bun simti sa faci si tu acelasi lucru.

• Like 2
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare