shark Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Mai stie cineva care este situatia actuala a radarelor fixe cu camera din RO? Stiam ca nu mai sunt active (folosesc doar la supraveghere dar fara inregistrarea vitezei sau contorizarea de amenzi) insa am fost surprins sa constat ca detectorul a sesizat radar activ la cateva camere din zona manastirilor din Bucovina. Ceilalti prticipanti la trafic (atat localnici cat si camioane) nu pareau deranjati de acest lucru asa ca am rulat si eu in coloana cu ei, desigur peste limita legala. Am cerut informatii pe statie dar au fost contradictorii... Toti erau preocupati de un echipaj RAR mai buclucas. Asadar urmeaza sa primesc ceva amenzi acasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Singurele camere omologate erau intr-un timp cele de pe DN1. Cum noaptea se voteaza legi si alte proiecte...posibil sa mai apara si altele. Daca vine vreun plic acasa cu antetul Ministerului de Interne, cu siguranta nu va fi vreo felicitare. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania poate erau camerele de rovignetă... zona aia atrage multă lume :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania poate erau camerele de rovignetă... zona aia atrage multă lume :) Da, buna idee, la asta nu m-am gandit. Dar la ce le trebuie radar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Da, buna idee, la asta nu m-am gandit. Dar la ce le trebuie radar? Vezi ca multe detectoare avertizeaza identic atat radarele cat si diverse emitatoare intalnite in cale (cum sunt senzorii de la usile automate):wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Aaammm...nu! Beltronics RX65 nu face asta. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania sigur că da, îhim... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania RX65 nu e chiar o prastie, dar alertele in banda K le anunta la fel...Stiu ca are posibilitatea sa-ti afiseze frecventa pe care o simte, dar nu stiu daca te ajuta cu ceva... PS> Ca fost posesor, iti spun ca nu e prieten cu soarele din parbriz. Da-i ventilatie cand e cald rau, ca altfel se duc diverse prin el. Eu asa am patit. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaitrei Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Nu sunt functionale radarele fixe din Ro nici macar cele de pe DN1 dar se discuta repunerea lor in functiune.Am citit zilele trecute. Shark : dar mai ai nevoie de detector radar daca ai statie cb? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Nu sunt functionale radarele fixe din Ro nici macar cele de pe DN1 dar se discuta repunerea lor in functiune.Am citit zilele trecute. Shark : dar mai ai nevoie de detector radar daca ai statie cb? Cele de pe DN1, tronsonul Bucuresti-Azuga sunt functionale!:wink: Daca nu crezi poti sa le incerci si ne spui peste 6 luni care este adevarul... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaitrei Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Posibil. Asa am citit pe net. http://www.phon.ro/radarele-fixe-de-pe-dn-1-nu-mai-functioneaza.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Posibil. Asa am citit pe net. http://www.phon.ro/radarele-fixe-de-pe-dn-1-nu-mai-functioneaza.html Un citat din articolul link-uit de tine... “Nu ştiu care este suma necesară pentru repararea lor. Sunt poliţist, nu fac calcule economice. Ştiu doar că o parte din ele nu mai funcţionează”, a declarat acesta pentru click.ro. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Va spun sigur ca radarul de pe DN1 din Balotesti functioneaza ca a venit acasa amenda de viteza a unui prieten. Ca siguranta nu va recomand sa le incercati :wink: daca cel din Balotesti functioneaza cred ca si restul dupa DN sunt functionale. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Va spun sigur ca radarul de pe DN1 din Balotesti functioneaza ca a venit acasa amenda de viteza a unui prieten. Ca siguranta nu va recomand sa le incercati :wink: daca cel din Balotesti functioneaza cred ca si restul dupa DN sunt functionale. Numai bine Eu am amenda de la Pucheni...deci FUNCTIONEAZA si ala :al ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Martie 18, 2015 Autor Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Radare fixe / camere Romania Ok, deci pe DN1 sunt. Hmmm... or mai fi si altele. PS> Ca fost posesor, iti spun ca nu e prieten cu soarele din parbriz. Da-i ventilatie cand e cald rau, ca altfel se duc diverse prin el. Eu asa am patit. Multumesc de sfat, voi tine cont de el. Shark : dar mai ai nevoie de detector radar daca ai statie cb? Hotarat DA! De doua ori m-a scos din kko. Prima data, desi toata lumea anunta un MCV la intrare intr-o localitate, ala plecase de mult de acolo si tocmai venea, dupa o curba, departe de intrarea respectiva. A doua oara a fost si mai nasol, la iesirea din Pdu Iloaiei spre Sarca e o bucata pe care lumea de obicei o calca. Numai ca a inceput sa piuie ca apucatul detectorul. Toti din jurul meu s-au dus, eu am lasat-o lent ca am crezut ca face figuri detectorul, ca s-a stricat. Ma pregateam sa-i dau restart si cand colo, din spate, lumini ros-albastre (din grila de radiator) si sirena, pac! ma depaseste un Logan albastru fara nici un fel de insemn si se duce dupa ailalti. Noroc ca eu tot mesteream pe la detector, ca sigur o luam si eu in barba, cu CB cu tot... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate