nvmoldovan Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Salut, Am achizitionat un softop de pe net si as vrea sa il pun un urmatoarele saptamani, daca exista cineva care se ofera :) sa ma ajute o sa ii fiu recunoscator. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Ajutor montare softop Salut, Nu trebuie sa te sperii,pentru ca ,daca e instare buna se monteaza foarte usor.Ca sa dai jos hard-topul trebuie doi oameni , dar montajul soft-topului se poate face de unul singur. In trusa de scule originala,daca mai exista, ai toate cheile care iti trebuie. Sa verifici inainte ca fermoarele sa fie functionale. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Ajutor montare softop Inmoaie bine suruburile de la hardtop inainte sa le desfaci si nu te infige prea tare in ele ca imediat se rup :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Ajutor montare softop Daca e modelul cu schelet metalic sw monteaza relativ usor dar tot ia o ora. De curiozitate cat ai dat pe el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Ajutor montare softop Daca e modelul cu schelet metalic sw monteaza relativ usor dar tot ia o ora. De curiozitate cat ai dat pe el? 500 lei Are un skelet dar nu m am prins cum functioneaza, de nu am vazut nici unul pana acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Ajutor montare softop Salut, am montat softopul si e usor insa nu am suruburile cu cap rotund care se prind in caroserie. Stie cineva unde se pot gasi sau are unul de imprumut ca sa gasesc un strungar sa il faca? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Iulie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: Ajutor montare softop Gata am reusit. Polizor, pila si niste suruburi normale. Si rabdare multa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 (editat) Re: Ajutor montare softop Cum se demonteaza hardtop? Am gasit: http://www.daihatsu-drivers.uk/node/79?PHPSESSID=c63cff0136664e08c1bd3c56002f372d Editat Iulie 18, 2015 de pacepa Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate