marius1978 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Buna, vreu sa-mi cumpar un 4*4, si am gasit un nissan terrano din 2003, are vreo 150000km, motor de 3 litri diesel si cutie automata, masina e in perfecta stare,are istoric,etc vreau sa stiu daca sunt ceva probleme mai deosebite la acest model decat la cel cu motor de 2.7,am incercat aici pe forum sa gasesc mai multe detalii despre aceasta motorizare, dar probabil nu am cautat destul ,o sa o folosesc ca a doua masina,mixt ,off road si oras. astept sugestii si opinii,daca e buna sau nu, Initial am vrut sa-mi iau un Freelander dar am inteles din discutiile de pe forum ca nu e masina potrivita pentru mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben Carson Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri O prima problema este impozitul de 2100 lei pe an, care ma irita la culme! In asfalt nu te poti oglindi Nici in baie nu poti pluti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri nu am auzit de probleme la motorul ZD30 pe Terrano, cu toate ca pe Patrol au fost ceva probleme cu acest motor. De ce nu te orientezi pe motorizarea de 2,7 ? Masina e ok alwright , daca vrei si offroad Freelanderul nu e bun exact cum ai spus. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri ia-l ca merita ! 2.7 e o mizerie in opinia mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri ia-l ca merita ! 2.7 e o mizerie in opinia mea serios ? :ha: , hai ca nu ii chiar asa maestre , ii fiabil si are consum mic . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri serios ? :ha: , hai ca nu ii chiar asa maestre , ii fiabil si are consum mic . Mihai, mai sunt si alte lucruri mai importante in viata decat consumul. :grin: Totusi, marimea conteaza. :grin: Satisfactia e mai mare... Femeile stiu mai bine... :grin::top Editat Martie 30, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri @Irod - Patriciu stie cu ce se mananca ciorba asta. Chiar are un Terrano cu acest motor. ZD30 o data inteles ca si motor + necesitati devine ceva superfain. Cand te gandesti la motoare de peste 2.000 cmc + 4x4 + offroad - parca dispar pretentiile de consum gen 4.6 litri/100km...zic si eu. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri @ Max ai perfecta dreptate :ha: @Big.Ursu stiu masina lui Patriciu , chiar si eu mi-am dorit un R20 cu ZD30 numa ca atunci cand am cautat eu nu am gasit decat masini stoarse pentru anii lor asa am ajuns la 2,7 dar acum dupa 8 ani de utilizare nu imi pare rau de loc de alegerea facuta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie nissan terrano 3 litri scuze de cuvantul mizerie , m-a luat berea pe dinainte :) ai dreptate Mihai , 2.7 e fiabil si consuma mai putin dar dupa ce te obisnuiesti cu 3 accepti mai greu 2,7 :P in rest in general masina e fiabila daca o privesti ca pe un tractoras si nu ai pretentii de confort de Meleu :) P.S. chiar am un R20 lung cu 2,7 prin curte de vreo 3 ani pe care sa vad cum sa-i fac vant :) Editat Martie 31, 2015 de patriciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate