Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Freelander / Santa Fe

Vizitator marriuss_017

Postări Recomandate

Vizitator marriuss_017
Va rog sa imi dati si mie un sfat, as vrea sa imi cumpar un 4x4 optez intre un Freelander Td4 Black Spirit 129 CP 320Nm si un Santa Fe 2.0 CRDI 125CP 285Nm,amandoua pot tracta 2tone. Care e mai bun pentru teren accidentat? Doresc sa il folosesc pentru mers la munte, in excursii si in delta la pescuit, nu pentru adevarate competitii 4x4 sau asa ceva. Am mai aflat ca Santa Fe-ul are 4* la siguranta, pe cand Freelander-ul 3*.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Freelander / Santa Fe

Va rog sa imi dati si mie un sfat, as vrea sa imi cumpar un 4x4 optez intre un Freelander Td4 Black Spirit 129 CP 320Nm si un Santa Fe 2.0 CRDI 125CP 285Nm,amandoua pot tracta 2tone. Care e mai bun pentru teren accidentat? Doresc sa il folosesc pentru mers la munte, in excursii si in delta la pescuit, nu pentru adevarate competitii 4x4 sau asa ceva. Am mai aflat ca Santa Fe-ul are 4* la siguranta, pe cand Freelander-ul 3*.

Te rog sa citesti regulamentul acestui forum inainte de a scrie mesaje pe forum. :rules

viewtopic.php?f=3&t=113

In primul rand, sa alegi sectiunea corespunzatoare anuntului tau. Ce are "prezentarea forumului" cu acest anunt?

In al doilea rand, sa iti completezi locatia in profil si sa iti faci o prezentare pe forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare