fartnold Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Salutare. As dori sa mi schimb cauciucurile. Acum am 205 /70 r 15. Mentionez ca janta este de 7j. Pot sa mi pun cauciuc cu dimensiunea 235 / 75 r 15? Nu dejanteaza? Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: cauciucuri Dimansiunea standard la Ranger este 235 / 75 / 15 si latimea jantei de 6,5 JJ . Am mers linistit cu 1,5 bar . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: cauciucuri Salutare. As dori sa mi schimb cauciucurile. Acum am 205 /70 r 15. Mentionez ca janta este de 7j. Pot sa mi pun cauciuc cu dimensiunea 235 / 75 r 15? Nu dejanteaza? Mulțumesc pentru dimensiunea standard 205/70R15 jantele 7j sunt mult prea late in cazul unei utilizari offroad. anvelopele 235/75R15 stau foarte bine pe jantele stoc 5,5j, dar sunt ok si pe 7j. daca dejanteaza? e greu de spus, sunt multi factori care influenteaza asta: dimensiunile anvelopelor si jantelor, presiunea, terenul, stilul de condus, etc. dar ca idee generala pe o janta ingusta dejantezi mai greu decit pe una lata. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 (editat) Re: cauciucuri Si ca o idee de detaliu , pe o janta lata un cauciuc ingust cu flancurile moi dejanteaza mai putin decat unul asemanator ca dimensiuni dar cu flancurile rigide ( comparatie directa intre KM1 cu flancuri 'normale' si KM2 cu flancuri ranforsate de parca sunt cale de rulare nu flanc ) . Editat Martie 22, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat anvelope Vitara Din prezentarea colegului rezulta ca masina sa este Vitara, deci topicul a fost redenumit si mutat in sectiunea adecvata. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=1008914#post1008914 Poate ca ar fi bine ca sfaturile oferite sa tina cont de masina sa ca altfel nu-l vor ajuta cu nimic.... Noului nostru coleg ii recomand sa foloseasca cu incredere functia "Cautare avansata" ca e plin forumul de topicuri fix pe aceasta tema ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat anvelope Vitara Eu am avut MT 235/75 R15 pe jantele stock, de 5,5J. Puteam sa merg linistit cu 0 in ele. Pe o janta mai lata, cred ca va trebui sa ai grija la presiune, ca sa nu dejantezi in offroad. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fartnold Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Sfat anvelope Vitara Mulțumesc baieti pentru informatii. Sunt cam nou pe forum si imi ia un pic de timp pana ma obisnuiesc cu "butoanele". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate