Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat anvelope Vitara

fartnold

Postări Recomandate

Re: cauciucuri

Dimansiunea standard la Ranger este 235 / 75 / 15 si latimea jantei de 6,5 JJ . Am mers linistit cu 1,5 bar .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. As dori sa mi schimb cauciucurile. Acum am 205 /70 r 15. Mentionez ca janta este de 7j. Pot sa mi pun cauciuc cu dimensiunea 235 / 75 r 15? Nu dejanteaza? Mulțumesc

pentru dimensiunea standard 205/70R15 jantele 7j sunt mult prea late in cazul unei utilizari offroad.

anvelopele 235/75R15 stau foarte bine pe jantele stoc 5,5j, dar sunt ok si pe 7j.

daca dejanteaza? e greu de spus, sunt multi factori care influenteaza asta: dimensiunile anvelopelor si jantelor, presiunea, terenul, stilul de condus, etc.

dar ca idee generala pe o janta ingusta dejantezi mai greu decit pe una lata.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Si ca o idee de detaliu , pe o janta lata un cauciuc ingust cu flancurile moi dejanteaza mai putin decat unul asemanator ca dimensiuni dar cu flancurile rigide ( comparatie directa intre KM1 cu flancuri 'normale' si KM2 cu flancuri ranforsate de parca sunt cale de rulare nu flanc ) .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Re: Sfat anvelope Vitara

Din prezentarea colegului rezulta ca masina sa este Vitara, deci topicul a fost redenumit si mutat in sectiunea adecvata.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=1008914#post1008914

Poate ca ar fi bine ca sfaturile oferite sa tina cont de masina sa ca altfel nu-l vor ajuta cu nimic....

Noului nostru coleg ii recomand sa foloseasca cu incredere functia "Cautare avansata" ca e plin forumul de topicuri fix pe aceasta tema !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Link spre comentariu

Re: Sfat anvelope Vitara

Eu am avut MT 235/75 R15 pe jantele stock, de 5,5J. Puteam sa merg linistit cu 0 in ele. Pe o janta mai lata, cred ca va trebui sa ai grija la presiune, ca sa nu dejantezi in offroad.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare