Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lumini bord

jony

Postări Recomandate

Salut tuturor pasionatilor ,am o problema ,incercand sa repar ceasul la DISCO 1 am facut un scurt care mi a omorat toate luminile de la bord inclusiv luminile de la ceasuri ,deci noaptea este bezna totala,CE SINGURANTA ESTE ??

Va multumesc anticipat pentru o informatie .

Discovery1 1997
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lumini bord

Salut tuturor pasionatilor ,am o problema ,incercand sa repar ceasul la DISCO 1 am facut un scurt care mi a omorat toate luminile de la bord inclusiv luminile de la ceasuri ,deci noaptea este bezna totala,CE SINGURANTA ESTE ??

Va multumesc anticipat pentru o informatie .

Completeaza in semnatura anul de fabricatie al masinii ca sa poti primi un raspuns corect.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

gata ,adaugat anul de glorie 1997 desi masina eu am cumparato de la primul propietar din Romania si pe carte scria an fabricatie 2000,dar nu cred ca doar ultimul an de productie a fost 1997 banuiesc.

Discovery1 1997
Link spre comentariu

Pentru anul ala, in panoul de sigurante de sub bord ai siguranta F4 de 10 A

sigurante.thumb.jpg.b80632770b52bfabc1e9e8eb96895cd7.jpg

Daca nu ai manualul de reparatii, trimite-mi in privat o adresa de mail sa ti-l trimit, e prea mare sa-l pun aici:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

2123491631_T2eC16ZHJF8E9nnC8G5iBR!3GsswQ60_57.thumb.JPG.19751418ff40c7f08d680c9610605d1b.JPG ,asadar asa arata cutia mea de sigurante ,ideea este ca am impresia ca am bulito calumea, deoarece nici o siguranta nu este arsa acum sigurantele mari nu stiu ce sunt cred ca e de mers la un electrician sa nu fie scurt pe retea.

Editat de jony
Discovery1 1997
Link spre comentariu

E un tablou si in compartimentul motor. vezi siguranta nr5 de acolo

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare