jony Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Salut tuturor pasionatilor ,am o problema ,incercand sa repar ceasul la DISCO 1 am facut un scurt care mi a omorat toate luminile de la bord inclusiv luminile de la ceasuri ,deci noaptea este bezna totala,CE SINGURANTA ESTE ?? Va multumesc anticipat pentru o informatie . Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Lumini bord Salut tuturor pasionatilor ,am o problema ,incercand sa repar ceasul la DISCO 1 am facut un scurt care mi a omorat toate luminile de la bord inclusiv luminile de la ceasuri ,deci noaptea este bezna totala,CE SINGURANTA ESTE ?? Va multumesc anticipat pentru o informatie . Completeaza in semnatura anul de fabricatie al masinii ca sa poti primi un raspuns corect. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Lumini bord gata ,adaugat anul de glorie 1997 desi masina eu am cumparato de la primul propietar din Romania si pe carte scria an fabricatie 2000,dar nu cred ca doar ultimul an de productie a fost 1997 banuiesc. Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Lumini bord Pentru anul ala, in panoul de sigurante de sub bord ai siguranta F4 de 10 A Daca nu ai manualul de reparatii, trimite-mi in privat o adresa de mail sa ti-l trimit, e prea mare sa-l pun aici:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Lumini bord multumesc Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Lumini bord Am mai gasit asta: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Re: Lumini bord ,asadar asa arata cutia mea de sigurante ,ideea este ca am impresia ca am bulito calumea, deoarece nici o siguranta nu este arsa acum sigurantele mari nu stiu ce sunt cred ca e de mers la un electrician sa nu fie scurt pe retea. Editat Martie 26, 2015 de jony Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Lumini bord E un tablou si in compartimentul motor. vezi siguranta nr5 de acolo NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate