avolocaru Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Am si eu o intrebare simpla, de ce prin cutiile de viteze gasim tot felul de raporturi, 0.91, 3,28, 4,1 etc. raporturi de numere intregi nu exista? 2, 3, 4, etc Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Am si eu o intrebare simpla, de ce prin cutiile de viteze gasim tot felul de raporturi, 0.91, 3,28, 4,1 etc. raporturi de numere intregi nu exista? 2, 3, 4, etc Merci Pentru ca raportul de transmisie e o fractie...simplist vorbind e raportul dintre numarul de dinti ai celor 2 roti dintate implicate...si stabilirea acestui numar e problema de la care se pleaca,nu intereseaza pe nimeni sa obtina un numar intreg. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) Re: Raporturi cutii viteza Explicatia asta o intuiesc si eu, dar as avea nevoie de un argument mai tehnic, matematic etc nevoie vorba vine, e doar o curiozitate. PS Singurul rapor intreg este la distributie... Editat Martie 25, 2015 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Aceste cifre sunt date de raportul(impartirea) dintre doua numere intregi (numarul de dinti de pe pinioanele angrenate). Forma si dimensiunile acestor dinti sunt date de fortele care lucreaza pe acolo, in consecinta, pe o anume circumferinta poate incape un anume numar de dinti pentru o anume forta de lucru. Si, deoarece se cauta ca aceste angrenaje (cutii de viteze, diferentiale, etc) sa fie de cat mai mici dimensiuni, rezultatul sunt aceste rapoarte "cu zecimale". Un alt motiv este comportamentul motorului in sarcina: curbele de putere/turatie si cuplu/turatie nu sunt liniare si atunci se incearca liniarizarea raspunsului masinii prin aceste rapoarte "ciudate". Asta e cam ce-mi mai aduc eu aminte de prin clasa a 12-a cand invatam "Organe de masini":old It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Raporturi cutii viteza E o intrega teorie si nu e de forum... In prima faza se stabileste raportul cerut,ca numar intreg,apoi,dupa o caruta de calcule cu o gramada de variabile implicate rezulta acel numar ciudat...:ha: Norocul nostru ca au aparut calculatoare si programe,la planseta era trist. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Atunci hai sa intreb altfel, a vazut cineva pe la vreo cutie, raporturi intregi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Nu prea ne intelegem!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Atunci hai sa intreb altfel, a vazut cineva pe la vreo cutie, raporturi intregi? Nu prea,cel putin la masinile de strada. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Pentru fiecare rotatie a arborelui cotit din motor ai x rotatii in cutia de viteza in treapta 1, y in treapta a 2-a si asa mai departe. Este vorba de raportul de demultiplicare, care mai departe este afectat si de diferentialele de pe punti, sau cutii de transfer. Cred ca cel mai bine te uiti la un video how stuff works. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Raporturi cutii viteza In general treapta a 4-a are raport de 1: 1, pana la treapta a 4-a sunt rapoarte de demultiplicare, adica de reductie, iar peste treapta a 4-a sunt rapoarte de multiplicare. Cu alte cuvinte doar in treapta a 4-a cardanul se roteste cu turatia motorului. In alta ordine de idei e greu sa gasesti varianta constructiva astfel incat sa ai rapoarte intregi, si nu vad care ar fi logica. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Raporturi cutii viteza Multumesc pentru eforturile de a raspunde, dar nu sunteti la subiect. Eu stiu cum functioneaza o cutie de viteze, daca-mi pun mintea si deschidem o carte de organe de masini, putem calcula roti dintate, eu va intreb simplu, ati gasit in practica raporturi intregi? ca-s nimerite, ca-s calculate intentionat etc, ma intereseaza ca simpla curiozitate daca ati vazut, auzit de raporturi intregi. Sa vedem, poate din cei care au avut ocazia sa mai dezmembreze tot felul de cutii si mecanisme au vazut asa ceva. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate