Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Omologare motor 200

grizzlee

Postări Recomandate

Salut

Deoarece am gasit citit ca exista si motorizari de 2l benzina pentru G W460, as vrea sa intreb daca e posibil sa fac o schimbare din 300D-> 200I?

Am pe cineva cu un w124 cu motorizarea de 2l benzina cam de pe vremea G-ului si as face aceasta schimbare(macar pana se face inmatricularea).

Poate cineva sa imi spuna daca e posibil asa ceva si care ar fi pasii/costurile cu rar-ul? Masina nu e inmatriculata inca.

Mersi

Seba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Omologare motor 200

Salut

Deoarece am gasit citit ca exista si motorizari de 2l benzina pentru G W460, as vrea sa intreb daca e posibil sa fac o schimbare din 300D-> 200I?

Am pe cineva cu un w124 cu motorizarea de 2l benzina cam de pe vremea G-ului si as face aceasta schimbare(macar pana se face inmatricularea).

Poate cineva sa imi spuna daca e posibil asa ceva si care ar fi pasii/costurile cu rar-ul? Masina nu e inmatriculata inca.

Mersi

Seba

Salut fa o copie dupa carte si seria si codul noului motor depui o cerere la RAR Primești răspuns in 10-15 zile. Teoretic se poate practic depinde de Bucuresti pentru asta trebuie sa plătești in jur de 1000 LEI

Editat de Astral
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns domnu Liviu.Am sa incerc varianta asta.

Indiferent de costurile initiale,ma gandesc ca Renteaza in conditiile in care voi plati impozit doar ptr 2l in urmatorii ani.

O zi frumoasa

Seba

Editat de Astral
RENTEAZA.....NU "se renteaza" !
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns domnu Liviu.Am sa incerc varianta asta.

Indiferent de costurile initiale,ma gandesc ca Renteaza in conditiile in care voi plati impozit doar ptr 2l in urmatorii ani.

O zi frumoasa

Seba

Scuze acum am observat am pus la preț un 0 in plus (nu tot timpul 0 înseamnă nimic)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare